Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν τις ξεχασμένες τουρκομογγόλικες ρίζες  των Εβραίων !!!
Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν τις ξεχασμένες τουρκομογγόλικες ρίζες  των Εβραίων !!!

Ο γενετιστής που γεννήθηκε στο Ισραήλ πιστεύει ότι τα τουρκικά χωριά Iskenaz και Ashanaz ήταν μέρος της αρχικής πατρίδας των Ασκενάζι Εβραίων (Ashkenazic Jews)

Νέα έρευνα δείχνει ότι η πλειοψηφία του σύγχρονου εβραϊκού πληθυσμού στον κόσμο προέρχεται κυρίως από ανθρώπους από την αρχαία Τουρκία κυρίως και όχι από άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής.

Η νέα έρευνα δείχνει ότι οι περισσότεροι εβραϊκοί πληθυσμοί της βόρειας και ανατολικής Ευρώπης -γνωστοί ως Ashkenazic Εβραίοι - είναι απόγονοι απο την βόρεια Τουρκία πριν απο 2000 χρόνια πίσω, και στη συνέχεια δημιούργησαν τον Ιουδαϊσμό, κατά τους πρώτους αιώνες μ.Χ. Μαζί με Εβραίους από την Περσία. Σε αυτό το στάδιο, η περσική αυτοκρατορία ήταν το σπίτι των μεγαλύτερων εβραϊκών κοινοτήτων στον κόσμο( θυμηθείτε οτι έκαναν εισβολές στην Ευρώπη οι βάρβαροι υπό εβραϊκές εντολές ).

Σύμφωνα με έρευνες του γενετιστή, Dr Eran Elhaik του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ, πάνω από το 90% των προγόνων των Ashkenazic προέρχονται από την αρχαία κοινότητα που μετάτρεψε εν μέρει την ελληνική επαρχεία "Ανατολία" (σημερινή Τουρκιά )βορειοανατολικά αρχικά σε αυτο που σήμερα ειναι γνωστή ως Τουρκία.

Η έρευνά του βασίζεται σε γενετικά, ιστορικά και επί τόπου στοιχεία. Για τη γεωγραφική γενετική του έρευνα, ο Δρ. Elhaik χρησιμοποίησε ένα σύστημα μοντελοποίησης ηλεκτρονικών υπολογιστών και δομής γεωγραφικού πληθυσμού για τη μετατροπή δεδομένων των Ashkenazic σε γεωγραφικές πληροφορίες.

Ο Δρ Elhaik, γεννημένος από το Ισραήλ γενετιστής, ο οποίος απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα μοριακής εξέλιξης από το Πανεπιστήμιο του Χιούστον, λέει οτι ακόμα και σήμερα τα τρία τουρκικά χωριά ειναι εβραϊκά- Iskenaz, Eskenaz και Ashanaz - και εκεί ειναι η αρχική πατρίδα των Ashkenazic (σημείωση εδώ να ειναι τυχαίο οτι και ο Τσιπρας έχει καταγωγή απο την Τουρκιά? ). Πιστεύει ότι η λέξη Ashkenaz προέρχεται αρχικά από το Ashguza - το αρχαίο όνομα της Ασσυρίας και της Βαβυλωνίας στην εποχή του σιδήρου.

Αναφερόμενος στα ονόματα των τριών τουρκικών χωριών, ο Δρ Elhaik επισημαίνει ότι "η βορειοανατολική Τουρκία είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου υπάρχουν αυτά τα ονόματα που συνδέονται με τους Ashkenazic ".

Από το 690 μ.Χ., οι αντιεβραϊκές διώξεις από τη χριστιανική βυζαντινή αυτοκρατορία φαίνεται ότι συνέβαλαν στην εξαναγκασμό μεγάλου αριθμού Εβραίων να διαφύγουν της Μαύρης Θάλασσας σε ένα πιο φιλικό κράτος - την τουρκική αυτοκρατορία Khazar με το μεγάλο σλαβικό πληθυσμό και άλλους βάρβαρους .

Ορισμένες αναλύσεις του υποδηλώνουν ότι αρχικά η γλωσσά τους ηταν η σλαβική γλώσσα (ΥΓ, μαρτυρίες του 40 έλεγαν οτι πολλοι κομμουνιστες είχαν σλαβική προφορά ), η Αυτοκρατορία των Χαζάρ (Khazar) αρχίσει να μετατρέπεται σε Ιουδαϊσμό, η αυτοκρατορία Khazar μειώθηκε γύρω στον 11ο αιώνα, κάποιοι εβραϊκοί πληθυσμοί μετανάστευσαν δυτικά στην Κεντρική Ευρώπη. Εκεί οι εβραϊκοί έμποροι άρχισαν να μιλούν εθνοτική γλώσσα και ήρθαν σε επαφή με τους κεντροευρωπαίους,άρχισαν να αντικαθιστούν τις σλαβικές λέξεις, διατηρώντας μερικές από την σλαβική γραμματική.

Η γενετική που χρησιμοποιήθηκε στην έρευνα βασίστηκε σε δεδομένα DNA από 367 Εβραίους βορειοανατολικής και ευρωπαϊκής καταγωγής και περισσότερους από 600 μη Εβραίους, κυρίως από την Ευρώπη και τη δυτική Ασία. Ο Δρ Elhaik λέει ότι είναι η μεγαλύτερη μελέτη γονιδιώματος που διεξήχθη ποτέ στους Ashkenazic Εβραίους. Η έρευνά του θα δημοσιευθεί στο επιστημονικό περιοδικό Genome Biology and Evolution του Ηνωμένου Βασιλείου .

Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ .... ΥΓ 2 Ο Εβραίος Benjamin Freedman (Γεννημένος σε εβραϊκή οικογένεια)αλλα δεν ηταν σαν τους άλλους Εβραίους, σε ομιλία του για τις θηριωδίες που έκαναν οι Εβραίοι κατα της Γερμανίας (και οχι το αντίστροφο),εκτός οτι αυτοι προκάλεσαν τους 2 παγκόσμιους πολέμους οπως παραδέχεται, αναφέρει οτι οι Εβραίοι στην πραγματικότητα ειναι Μογγόλοι , πράγματι!αν και δεν ειναι συγκεκριμένη φυλή ακριβώς αλλα κάτι άλλο πιο βαθύ....Οι Μογγόλοι του 13ου αιώνα ήταν απλά βάρβαροι και άρπαγες επιδρομείς, με μοναδικό τους προορισμό τη σφαγή, το πλιάτσικο και την καταστροφή .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications