19 Οκτ 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ‏ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ….

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ‏ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ….

Το 80% των Τούρκων στη Γερμανία «ζει και τρώει»με τα κρατικά επιδόματα χωρίς να δουλεύει ποτέ!!!… ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ» Αριστερών , η Τουρκοκρατία που δεν είχε εκεί την έχει μέτα το 1945 έως σήμερα

Οι Τούρκοι ήρθαν στη Γερμανία ως «προσκεκλημένοι εργάτες». Ο σκοπός τους ήταν – υποτίθεται – να παρέχουν κάποια «αναγκαία φθηνή εργασία» και μετά να φύγουν. Αλλά… το σύστημα δεν λειτούργησε ακριβώς έτσι. Και τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί που οδηγούνται σε όλες τις «ανοικτές» πολυπολιτισμικές δυτικές κοινωνίες, όπου οι μη-εργαζόμενοι βυθίζουν σε χρεοκοπία το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.

Τρία εκατομμύρια Τούρκοι ζουν ήδη στη Γερμανία, ενώ 2,5 εκατομμύρια από αυτούς έχουν γερμανική υπηκοότητα, και η πλειοψηφία τους είναι συντηρητικοί μουσουλμάνοι.

Πολύ λίγοι Τούρκοι στη Γερμανία έχουν μια κανονική δουλειά. Περίπου το 20%. Το άλλο 80% ζει με το λεγόμενο Hartz IV (σύστημα κοινωνικών παροχών). Το 70% των παιδιών τους δεν έχει απολυτήριο.Παρατούν το σχολείο πριν ολοκληρώσουν τη βασική εκπαίδευσή τους.

Σύμφωνα με το γερμανικό σύστημα κοινωνικών παροχών, κάθε ενήλικος πολίτης που έχει τη γερμανική υπηκοότητα, είναι άνεργος και δεν μπορεί να βρει την κατάλληλη δουλειά, έχει το δικαίωμα να πάρει μηνιαίως το ποσό των 482 €.

Επιπλέον, οι γονείς παίρνουν για κάθε παιδί κάτω των 18 ετών, 200 €, καθώς και όλα τα μηνιαία έξοδα τους όσον αφορά το ενοίκιο, τα έξοδα θέρμανσης, ενέργειας, ασφάλισης υγείας και δημόσιας συγκοινωνίας.

«Όλως περιέργως μερικοί Τούρκοι που ζουν με τα γενναιόδωρα κρατικά επιδόματα μπορούν να έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα και να οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα όπως Mercedes ή BMW», λέει ο Κλάους, ένας ιδιοκτήτης του οποίου οι ενοικιαστές ανήκουν σε αυτή την περίπτωση.

Η μέθοδος αυτή είναι αρκετά εύκολη. Ακριβώς όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες, και στην υπόλοιπη Δύση, μπορείτε να βγάλετε λεφτά, κάνοντας πολλά παιδιά. Φέρτε ένα σωρό από τα μέλη της οικογένειάς σας, κολλήστε και κάποια παιδιά από πολυγαμικούς γάμους (το επόμενο σύνορο στην «ισότητα του γάμου» μετά τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων) και σύντομα θα σου έρχονται 10 χιλιάδες κάθε μήνα!

Ο Kamal (46 ετών) και η σύζυγός του Shadia (42 ετών) έχουν δέκα παιδιά κάτω των 18 ετών και ζουν με το Hartz IV (το γερμανικό σύστημα κοινωνικών παροχών). Έχουν ένα μηνιαίο καθαρό εισόδημα 3000 € περίπου.χ Επιπλέον, όλες οι δαπάνες για το ενοίκιό τους, την υγειονομική τους περίθαλψη, τις μεταφορές, τη θέρμανση, κλπ. πληρώνονται από το κράτος.

Ο Kamal δεν εργάστηκε ποτέ, ούτε είχε ποτέ μια κανονική δουλειά, ποτέ δεν τελείωσε το σχολείο, και ποτέ δεν έμαθε κάποιο επάγγελμα. Τώρα ισχυρίζεται ότι είναι «άρρωστος». Ο Κλάους, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του Kamal λέει, «ο άνθρωπος είναι μια χαρά». Μάλιστα ομολόγησε στον Klaus ότι λέει ψέματα ότι είναι άρρωστος. «Μου είπε κάποτε, “Γιατί να δουλέψω αφού μπορώ να ζήσω καλά χωρίς να δουλεύω;” λέει ο Klaus.

Ο Kamal είναι υποχρεωμένος να υποβάλλει τακτικά τις εκθέσεις ανεργίας του στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Απασχόλησης (Bundes Agentur für Arbeit) στην πόλη του. Το κάνει αυτό, όταν τον καλούν για μια συνέντευξη για δουλειά. Αλλά πάντα ισχυρίζεται ότι είναι «άρρωστος» . Ισχυρίζεται ότι “έχει αφόρητους πόνους στην πλάτη και τις αρθρώσεις του”. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εργασία. Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια για τον Kamal είναι ο ιδιοκτήτης του, ο Klaus.

Ο Klaus και πολλοί άλλοι Γερμανοί είναι εξοργισμένοι με τον Kamal και τους ομοίους του. «Είμαστε εμείς, οι φορολογούμενοι, που πρέπει να χρηματοδοτούμε τέτοιους λεχρίτες σαν τον Kamal. Αυτό με κάνει να αρρωσταίνω», λέει ο Klaus συνοφρυωμένος.
Από την άλλη πλευρά, ο γείτονας του Kamal, ο Dieter εργάζεται για μια εταιρεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εργάζεται 8 ώρες ημερησίως, για να πάρει μόνο 800 € στο τέλος του μήνα. Από αυτό το μισθό έχει να πληρώσει το νοίκι του και τις λοιπές δαπάνες του. Αυτό που του μένει είναι κάπου γύρω στα 400 €.

Όλα αυτά κάποια στιγμή θα ξεσπάσουν πάνω στη πλάτη της Γερμανίας. Φανταστείτε εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν με αυτόν τον τρόπο και αναπαράγονται με ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό από το γηγενή πληθυσμό, που θα οδηγήσουν τις δαπάνες του κράτους.
Οι Γερμανοί πολίτες μπορούν να μπουν στην Τουρκία με μια απλή επίδειξη της ταυτότητάς τους. Ως εκ τούτου ο Γερμανός Τούρκος, ιδιαίτερα οι γυναίκες, ταξιδεύουν στην Τουρκία και επιστρέφουν με ένα «νοικιασμένο» μωρό.
Παίρνουν το μωρό προσωρινά από συγγενείς και αξιώνουν στα γερμανικά σύνορα ότι είναι «το μωρό τους» που γεννήθηκε πρόσφατα στην Τουρκία.

Ο Khaled, ένας Τούρκος, μου είπε ότι μπορείς να βρεις «ένα ψεύτικο πιστοποιητικό γέννησης» στην Τουρκία με 10 δολάρια. Πίσω στη Γερμανία, το «νέο» μωρό γράφεται στο ληξιαρχείο του δήμου και η «μητέρα του μωρού» αρχίζει να παίρνει 200 € μηνιαίως.
Η Nicole, μια Γερμανίδα δασκάλα μου είπε κάποτε, ότι όταν ρώτησε τους μαθητές της τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώνουν, η πλειοψηφία των Τούρκων μαθητών είπε, «Hartz IV Empfänger» (δέκτης κρατικών παροχών).
Όταν ρώτησε τους μαθητές της, «Γιατί αυτό;» ένα κορίτσι απάντησε: «Οι γονείς μου ζουν με το Hartz IV και έχουν μια εύκολη ζωή. Κοιμούνται περισσότερο το πρωί, και πάντα έχουν αρκετά χρήματα».

«Το όνειρο της ύπαρξης μιας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δεν είναι νεκρό για τους Τούρκους» λέει ο Jalal, ένας ανεξάρτητος Κούρδος δημοσιογράφος που ζει στη Γερμανία.
Και πρόσθεσε: «Το τουρκικό κατεστημένο πιστεύει ότι οι Τούρκοι στη Γερμανία αποτελούν μια πολύτιμη αιχμή του δόρατος για την ανάσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Αυτό που δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί με τη βία τον 15ο αιώνα, θα μπορούσε, όπως πολλοί Τούρκοι πιστεύουν, να γίνει πραγματικότητα στον 21ο αιώνα, στη Γερμανία, στην καρδιά της Ευρώπης.

Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι δημογραφικά, ενώ η γερμανική αύξηση του πληθυσμού είναι σχεδόν μηδενική, οι Τούρκοι στη Γερμανία έχουν ετήσιο ποσοστό γεννήσεων άνω του 5%. Ως εκ τούτου, οι δημογράφοι υποθέτουν ότι μέχρι το 2050 η πλειοψηφία των ανθρώπων που θα ζουν στη Γερμανία θα είναι τουρκικής καταγωγής»

…εάν το ανωτέρω κείμενο/σχόλιο συνδεθεί με τις σημερινές εικόνες από την Μασσαλία της Γαλλίας, ταυτόχρονα με τις διώξεις Χριστιανών (από όλες τις ….καλές αδελφές χώρες!!!) και για τις οποιες άχνα δεν βγάζουν τα επίσημα ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ χείλη… βγαίνουν κάποια μάλλον χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της Ευρώπης…

Όσοι Γερμανοί πατριώτες έχουν μείνει στην Γερμανία εκτός οτι ειναι κατασυκοφαντημένοι (απο την μασονική αριστερή προπαγάνδα που έχουν το θράσος να λενε οτι οι Γερμανοί ηταν Ούννοι όταν Ούννοι ηταν οι ορδές μογγολοκομμουνιστές που εισέβαλαν στην Γερμάνια ), βλέπουν την άλλοτε περήφανη χώρα να γίνεται μουσουλμανική και οι ιδιοι να αφανίζονται σαν λαος, οπως γράφει και κάποιος: Τρώγαμε κάποτε με εναν Γερμανό και του είπα το ίδιο πράγμα. Τον λυπήθηκά γιατί ηταν πραγματικός πατριώτης. Τρώγαμε σούπα και του έπεσε το κουτάλι από το χέρι.....Τι Είναι Η Ευρώπη - A.Hitler-What is Europe .The National Socialist Everything you know is a lie

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ‏ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ….
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageαγγελικη

Δυστυχως το πειραμα με τις μαιμουδες εφαρμοζεται με απολυτη επιτυχια στους ανθρωπους, γιατι αν ο κοσμος ξυπνησει καποιοι εχασαν την κυριαρχια τους. Τι ειναι η Ευρωπη; ποσοι εψαξαν να μαθουν; τι [ηταν] η Ευρωπη;; λιγοι...Τι ελεγε ο Χιτλερ στις ομιλιες του; λιγοι...Ποσοι ξερουν τι ηταν η σχολη της Φρανκφουρτης;;[θα κανουμε τη δυση τοσο διεφθαρμενη που θα βρωμαει ]...λιγοι... Ομως η -δημοκρατια- επιτρεπει να λασπολογεις το Χιτλερ, αλλα οχι να λες αληθειες για τη σχολη της Φρανκφουρτης και οποιος δε συμφωνει φυλακιζεται και καταστρεφεται. Ο Χιτλερ εχασε το πολεμο τον υλικο, οχι τον ιδεολογικο π.χ. ο κομμουνισμος ηττηθηκε ιδεολογικα και κατερρευσε σε ολες τις κομμουνιστικες χωρες. Η εθνικοσοσιαλιστικη ιδεολογια αποδεικνιεται οτι υπηρξε ηθικος νικητης.Αν ειχε κερδισει το πολεμο ο Χιτλερ η Ευρωπη σημερα δεν θα δεχοταν τα εκατομμυρια των αφροασιατων και πιθανοτατα θα περνουσε δοξες αναλογες με τον αρχαιο ελληνικο και ρωμαικο κοσμο που τοσο θαυμαζαν στο Γ' ραιχ. Οσο και αν ενοχλει ο συγχρονος παναριστερισμος και πολιτιστικος μαρξισμος εφερε και πρεσβευει τον εκφυλισμο σε ολα τα επιπεδα. Αντιθετα οσο κι αν ενοχλει, η ευγενης θεωρια του εθνικοσοσιαλισμου αναβλυζει μια γευση αριστοκρατιας απο την αρχαια Ελλαδα και την πολιτεια του Πλατωνα.Και μην πει καποιος οτι ο Χιτλερ δεν ηταν χριστιανος, οπως διαδιδουν. Στο βιβλιο '' ο αγων μου '' πολλες φορες αναφερει τον Χριστο ως 'Κυριο' , στο καταστατικο του κομματος του, αναφερει πως ειναι κινημα χριστιανικο.Εκτος απο τον Χιμλερ και Ροζενμπεργκ, ομως ο Ροζενμπεργκ γραφει με σεβασμο στο προσωπο του Χριστου οτι ' ο Χριστος ηταν αριος, εγκλωβισμενος στη σημιτικη γη.' Αντιθετα σημερα οι αθεοι νεοαριστεροι προωθουν το ισλαμ ως χρησιμοι ηλιθιοι. Τα νομοσχεδια που ψηφιζουν τωρα τελευταια - δημοκρατικα-, χωρις να μας ρωτησουν, στη βουλη δεν ειναι χριστιανικα, αριστεροι και φιλελευθεροι [το ιδιο ειναι], ομως δε βρεθηκε ενας βοναπαρτης να τους πεταξει απο τα παραθυρα δημοκρατικα. Αετε αν γινεται γραψε ενα αρθρο για τη σχολη της Φρανκφουρτης.... και δε ξερω μηπως εχεις ηδη γραψει.

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: