12 Οκτ 2017

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΚΥΛΟΥ !

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΚΥΛΟΥ !

Συνελήφθη στην Αττάλεια, άτομο που φέρεται να είχε βιάσει σκύλο

Συνελήφθη στη Αττάλεια ο Κ.Σ. (52) που αναφέρεται πως βίασε ένα σκυλί σε παιδική χαρά. Στην πόλη Μουράτπασά, η 32 ετών Ν.Α. , όταν χάθηκε το σκυλί της ονόματι ¨Μπενέκ¨ άρχισε να το αναζητεί.

Χτες το βράδυ έμαθε πως ένα σκυλί που έμοιαζε στην Μπενέκ, βρισκόταν στο πάρκο και για αυτό πήγε εκεί. Τότε την ώρα που έφτανε εκεί την είδε ο Κ.Σ. που εκείνη την ώρα βίαζε το σκυλί και αμέσως συμμαζεύτηκε και άρχισε να φεύγει. Από τις κραυγές της Α. κατέφθασαν αστυνομικοί από παρακείμενο δρόμο και συνέλαβαν τον Σ.

¨Συνεχώς ξαπλώνει και φοβάται¨

Η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου Αττάλειας Αριφέ Γιανίκ και μια ομάδα άλλων φιλόζωων στήριξαν σε αυτό το θέμα την Α.

Η Γιανίκ είπε πως θα παρακολουθήσουν το θέμα και πρόσθεσε πως ¨Ζητάμε να δικαστεί στα πλαίσια του ποινικού νόμου. To περιστατικό αποτελεί σεξουαλική εκμετάλλευση ζώου και επίδειξη. Θα προσφύγουμε στην εισαγγελία. Το σκυλί φέρει τραύματα, συνεχώς ξαπλώνει και φοβάται. Εντοπίστηκαν πάνω του ίχνη βιασμού. Σε περίπτωση που ζητήσει αναφορά ο εισαγγελέας θα το πάμε στον κτηνίατρο για εξέταση¨

Η Α ανέφερε πως στο σκυλί υπάρχου σοβαρά σημάδια βιασμού και με δάκρυα περιέγραψε αυτά που έζησε στο πάρκο: ¨ Εκείνη την ώρα κανείς δεν ήταν στο πάρκο. Σε έναν θάμνο είδα πως κάτι έκαμνε στην Μπινέκ που ήταν καθισμένη κάτω. Ξέρω πολύ καλά τι είδα. Δεν μου βγαίνει από το μυαλό αυτό. Του φώναξα ¨Τι κάνεις¨ και αυτός σηκώθηκε και άρχισε να φεύγει. Στον δρόμο κάποιοι άκουσαν τις φωνές μου και τον έπιασαν. Μεταφέροντας το σκυλί στον κτηνίατρο, το ζώο είχε συνεχώς ακράτεια. Ενδεχομένως αυτό το άτομο να το έκανε αυτό επανειλημμένα. Αυτό που είδα δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου¨

Antalya’da köpeğe tecavüz ettiği öne sürülen şahıs gözaltına alındı,hellas-now

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΚΥΛΟΥ !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications