Σοβαρή εξέλιξη: Η είδηση που δεν θα ακούσετε σε κανένα δυτικό ΜΜΕ για τους ισλαμιστές
Σοβαρή εξέλιξη: Η είδηση που δεν θα ακούσετε σε κανένα δυτικό ΜΜΕ για τους ισλαμιστές

Η ανάμειξη της Δύσης στην γιγάντωση των ατάκτων ισλαμικών στρατών στην Μέση Ανατολή δεν είναι κάτι το καινούργιο, παρά το ότι μέχρι σήμερα μόνο η Ρωσία και η συριακή κυβέρνηση είχαν υποδείξει στην διεθνή κοινότητα τους "πραγματικούς ενόχους".

Του Άρη Δημόπουλου

Φυσικά πίσω από κάθε...έννομη ενέργεια των δυτικών κρατών, κρύβεται η αλήθεια, η οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι πολύ διαφορετική από τα όσα προβάλλονται. Έτσι λειτουργεί και το παράδειγμα με τον ISIS αλλά και τα παρακλάδια του, που έχουν κατακλύσει την Μέση Ανατολή.

Ωστόσο η νέα αποκάλυψη για την οποία δεν θα μάθετε από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της Δύσης, αφορά όλα σχεδόν τα "μεγάλα κράτη" και για πρώτη φορά το ΝΑΤΟ εκτίθεται ανεπανόρθωτα στη Μέση Ανατολή. Πιο συγκεκριμένα ο ταξίαρχος του Συριακού Αραβικού Στρατού αποκάλυψε στους δημοσιογράφους τα όπλα που κατέλαβαν μετά την απελευθέρωση της πόλης του Al Mayadin της Συρίας.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη αποθήκη πυρομαχικών της Daesh που καταλήφθηκε από τις ένοπλες δυνάμεις της Συρίας στην πόλη Al Mayadin, στα ανατολικά της Συρίας και περιείχε βαρύ οπλισμό του ΝΑΤΟ προερχόμενο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ρωσικό Sputnik μεταφέρει τις χαρακτηριστικές δηλώσεις του ταξίαρχου Hasan Suheil: "Θα μας πάρουν τουλάχιστον έξι ημέρες για να βγάλουμε όλα αυτά τα όπλα και τις προμήθειες που έμειναν εδώ από τους μαχητές της Daesh μετά τη φυγή τους. Υπάρχουν πολλά όπλα και διάφορα μέσα επικοινωνίας που ανήκουν σε ξένες χώρες (του ΝΑΤΟ)".

Η εν λόγω αποθήκη που καταλήφθηκε από τον συριακό στρατό -που θυμίζουμε συνεργάζεται στενά με τους Ρώσους- περιείχε μέχρι και αντιαρματικά όπλα, προερχόμενα επίσης από χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ.

Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη, που εμπλέκει για πρώτη φορά με στοιχεία πολλά κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, την ώρα που οι έρευνες στην περιοχή για το οπλοστάσιο των ισλαμιστών δεν έχουν τελειώσει, γεγονός που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για νέες σοβαρές αποκαλύψεις.

el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications