3 Οκτ 2017

Το ISIS είναι εδώ: Συνελήφθη Μπαγκλαντεσιανός τζιχαντιστής στο κέντρο της Αθήνας!

Το ISIS είναι εδώ: Συνελήφθη Μπαγκλαντεσιανός τζιχαντιστής στο κέντρο της Αθήνας!

Για ακόμη μια φορά δικαιώθηκε η Χρυσή Αυγή και όλα όσα λέμε εδώ και μήνες ότι η Πατρίδα μας έχει καταντήσει ένα ξέφραγο αμπέλι και ένας διαμετακομιστικός σταθμός για τους τζιχαντιστές που πηγαίνουν στην Ευρώπη. Και αυτό δεν το λέμε πια μόνο εμείς, αλλά αναγκάζεται να το παραδεχθεί και το "προοδευτικό" Έθνος που συνεχίζει βέβαια την επικίνδυνη και εθνομηδενιστική προπαγάνδα των "ανοιχτών συνόρων".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, στο κόκκινο βρίσκεται η ετοιμότητα των υπηρεσιών ασφαλείας για τον έλεγχο ακραίων ισλαμιστών σε άτυπους λατρευτικούς χώρους στην Αττική. Σε μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στις 31 Αυγούστου σε χώρο που λειτουργούσε παλιότερα ως άτυπο τζαμί στην πλατεία Κολιάτσου, προσήχθησαν τρεις υπήκοοοι Μπαγκλαντές.

Ως πιο επικίνδυνη περίπτωση χαρακτηρίζεται ο ένας από τους τρεις προσαχθέντες ηλικίας 32 ετών, ο οποίος ασπάζεται τη σαλαφιστική ιδεολογία, σύμφωνα με την οποία το Ισλάμ πρέπει να εξαγνιστεί από τη δυτική επιρροή. Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο κινητά. Στο ένα είχε εγκαταστήσει εφαρμογή κρυπτογράφησης συνομιλιών, ενώ βρέθηκε πλήθος επαφών, μία εκ των οποίων είχε το όνομα «τζιχάντ» αναφέρει τοδημοσίευμα του Έθνους. Επίσης υπήρχε οπτικοακουστικό υλικό με ακραία κηρύγματα του Ισλάμ.

Ο 32χρονος δεν είχε έγγραφα παραμονής και είχε έρθει παράνομα στην Ελλάδα, μέσω Τουρκίας, πληρώνοντας 500 ευρώ σε τούρκο διακινητή. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπαγκλαντές, έζησε για μεγάλο διάστημα στην Τεχεράνη μέχρι που αποφάσισε να αφήσει το Ιράν και να ακολουθήσει τις λαθρομεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα.

Κατά την προσαγωγή του στην ΕΛΑΣ ήταν αγχωμένος και δεν απαντούσε στις ερωτήσεις των αστυνομικών. Οι δύο ομοεθνείς του προσκόμισαν τις άδειες παραμονής και αφέθησαν ελεύθεροι έπειτα από ανάκριση. Έκτοτε βρίσκονται υπό στενή και διακριτική παρακολούθηση. Σε όλη την Ελλάδα παρακολουθούνται περίπου 100 άτομα, εκ των οποίων τα 15 θεωρούνται φανατισμένα.

Η ανάγκη αλλαγής πολιτικής στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είναι άμεση και όλοι οι δήθεν "πρόσφυγες" πρέπει άμεσα να γυρίσουν στις χώρες τους, προτού θρηνήσουμε θύματα από μια επίθεση ισλαμικής τρομοκρατίας στην Πατρίδα μας.

xryshaygh

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το ISIS είναι εδώ: Συνελήφθη Μπαγκλαντεσιανός τζιχαντιστής στο κέντρο της Αθήνας!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications