15 Οκτ 2017

«Αυτή είναι η Αφρική» πανικός απο αριστεροκομμουνιστες στην Κίνα για την έκθεση φωτογραφίας που παρομοίασε τους Αφρικανούς με ζώα

«Αυτή είναι η Αφρική» πανικός απο αριστεροκομμουνιστες στην Κίνα για την έκθεση φωτογραφίας που παρομοίασε τους Αφρικανούς με ζώα

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα που προκάλεσε και τις περισσότερες αντιδράσεις ήταν αυτό με ένα παιδί τη στιγμή που έβγαζε μια κραυγή να απεικονίζεται δίπλα σε μια φωτογραφία ενός γορίλα. Σάλο προκάλεσε στην Κίνα μια έκθεση στην οποία τα εκθέματα ήταν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν δίπλα-δίπλα Αφρικανοί και ζώα.

Στην έκθεση με τίτλο «Αυτή είναι η Αφρική» παρουσιάστηκαν σειρά δίπτυχων το καθένά από τα οποία περιελάμβανε τη φωτογραφία ενός Αφρικανού και ενός ζώου.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα που προκάλεσε και τις περισσότερες αντιδράσεις ήταν αυτό με ένα παιδί τη στιγμή που έβγαζε μια κραυγή να απεικονίζεται δίπλα σε μια φωτογραφία ενός γορίλα. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες τα ζώα με τα οποία παρομοιάζονταν οι Αφρικανοί ήταν, μεταξύ άλλων, μπαμπουΐνοι και τσιτάχ.

Ήταν τόσο σφοδρές οι αντιδράσεις που τελικά το μουσείο Χουμπέι στην πόλη Βουχάν υποχρεώθηκαν να αφαιρέσει τα συγκεκριμένα δίπτυχα από την έκθεση. Τις φωτογραφίες είχε τραβήξει ο Γου Χουιπίνγκ, ένας Κινέζος που έχει ταξιδέψει περισσότερες από 20 φορές στην Αφρική και στο παρελθόν έχει βραβευτεί για το έργο του.

Επιχειρώντας να απαντήσει στους επικριτές, ένας από τους επιμελητές της έκθεσης υποστήριξε ότι στην κινεζική κουλτούρα θεωρείται τιμή να σε συγκρίνουν με ζώα υπενθυμίζοντας το κινεζικό ωροσκόπιο που χρησιμοποιεί κατά κόρον ζώα. Πριν να κατέβουν τα συγκεκριμένα έργα, πάντως, την έκθεση είχαν προλάβει να επισκεφθούν 141.000 άνθρωποι.

Οι ίδιοι που αντιδρούν δεν είναι που αποδέχονται ότι προήλθαμε από τους πιθήκους; και λοιπες μασονικές ηλιθιότητες? εκτός και αν τους καίει οτι έβαλαν μαύρους και όχι λευκούς, οπότε μάλλον αυτοί είναι ρατσιστές... Έξαλλου οτι ειναι κατώτεροι το αποδεικνύει η ίδια η ιστορία, δεν έχουν προσφέρει τίποτα όλος ο πολιτισμός επιστήμη κτλ ήρθε απο καυκάσιους , και κατα δηλώσεις Οβριών γιαυτό τους κουβαλούν Ευρώπη με την διασταύρωση να πέσουν όλοι στο ίδιο ζωώδες επίπεδο τους:

«Ο απώτερος στόχος είναι η άμεση σύνδεση όλων των χωρών του κόσμου ... μέσα από την ανάμειξη των φυλών, με στόχο ένα ανοιχτή καφέ φυλή στην Ευρώπη, αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει κάθε χρόνο 1,5 εκατομμύρια μετανάστες απο του Τρίτου Κόσμου στην Ευρώπη. Το αποτέλεσμα είναι ένας πληθυσμός με μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης 90, πολύ ανόητος να κατανοήσει, αλλά αρκετά ευφυής για να λειτουργήσει. "- Thomas PM Barnett Αμερικανός στρατιωτικός γεωστρατηγός και πρώην επικεφαλής αναλυτής της Wikistrat )

Talpioth s.225:O Γιαχβέ δημιούργησε ζωώδες έθνη, ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή θα χρησιμεύει για τους Εβραίους. Η διασταύρωση καυκάσιων με αφρικανικούς ειναι σαν να κάνουν παιδιά με ζωα! επίσης η διασταύρωση με Εβραίους και γεννημένους αριστερούς κομμουνιστές(που ειναι στην ουσία όμβριοι δεύτερης γενιάς κτλ ) ειναι σαν να κάνουν παιδιά με τον ίδιο το σατανά! γιατί εκτός απο ζωώδες και κτηνώδες χειρότεροι απο τους μαύρους, ειναι και μολυσματικοί...Μολύνουν την original ανθρωπότητα με κάθε τρόπο αλλα τι να πεις στην μάζα που δεν έχει ιδέα ούτε για τα στοιχειώδη, και πιστεύει υιοθετεί αυτα τα κτηνώδες ανθρωποειδή που δεν ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι καν? ως ζώα πολλοι ηδη, θα σε πουν ρατσιστή οπως τους έχουν μάθει οι άνωθεν χωρίς να αναρωτηθούν ! και τα εμβόλια δεν γίνονται τυχαια οπού υπάρχουν καυκάσιοι και οχι σε Αφρικανούς λαθρο κτλ! ...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Αυτή είναι η Αφρική» πανικός απο αριστεροκομμουνιστες στην Κίνα για την έκθεση φωτογραφίας που παρομοίασε τους Αφρικανούς με ζώα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: