Πλήρωσε για να μπεις… στην κλήρωση
Πλήρωσε για να μπεις… στην κλήρωση

Και όμως στην Ελλάδα των Τσιπροκαμμένων το ζήσαμε και αυτό! Τι κι αν οι Έλληνες είναι καταδικασμένοι σε μισθούς και συντάξεις πείνας;

Δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν, διότι πλέον έχουν να ελπίζουν… στην τύχη!

Τα σαΐνια του υπουργείου Οικονομικών αφού κατάφεραν και διέλυσαν παντελώς την ελληνική οικονομία, εξαθλιώνοντας συνειδητά τους Έλληνες πολίτες, όντας ξεκάθαρα επηρεασμένοι από την «αδυναμία» του Καμμένου στην ρουλέτα, αποφάσισαν την διεξαγωγή μίας λοταρίας που θα διενεργείται σε μηνιαία βάση από το υπουργείο Οικονομικών.

Η λοταρία θα γίνεται βάση λαχνών που θα προκύπτουν από τις συναλλαγές των φορολογουμένων μέσω πλαστικού χρήματος.

Πρόκειται να διανέμει κέρδη 1.000 ευρώ σε 1.000 φορολογουμένους κάθε μήνα, ενώ αρμόδια Διεύθυνση για τη διενέργεια των κληρώσεων ορίζεται η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρηματικά έπαθλα θα πιστώνονται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσει ο φορολογούμενος, θα είναι αφορολόγητα, δεν θα αποτελούν εισόδημα και δεν θα υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου, ενώ θα είναι ακατάσχετα.

Τι δέλεαρ… Μπορεί λοιπόν κάθε μήνα να πιστώνονται όλο και λιγότερα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό από τον μισθό σας, μπορεί παράλληλα να αυξάνονται ραγδαία οι φορολογικές σας υποχρεώσεις προς το κράτος, όμως μην χάνετε την ελπίδα σας.

Ποιος ξέρει; Μπορεί να είστε εσείς ο επόμενος τυχερός του υπουργείου οικονομικών.

ΥΓ(1):Οι πιθανότητες αυξάνονται για τους Τοξότες, Λέοντες, Κριούς, Διδύμους, Ιχθείς και Ταύρους που θεωρούνται οι τυχεροί του ζωδιακού κύκλου.

ΥΓ (2): Καλή τύχη! Θα μας χρειαστεί…

antepithesi.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications