9 Οκτ 2017

Περιστατικό ρόσγουελ νέο βίντεο από το σώμα του νεκρού εξωγήινου!!

Περιστατικό ρόσγουελ νέο βίντεο από το σώμα του νεκρού εξωγήινου!!

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη εισαγωγή στο να μιλήσουμε για τη συντριβή ατια στην περίπτωση του ρόσγουελ το 1947.

Είναι το πιο διάσημο περιστατικό Aτια στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το 1947 ένα Aτια συνετρίβη κοντά σε ένα ράντσο βορειοδυτικά του roswell στο Νέο Μεξικό. Ο αμερικανικός στρατος στην αρχή έκανε δήλωση ότι πρόκειται για ιπτάμενο δίσκο και μέσα σε λίγες ώρες την απέσυρε ..!!

Οι περισσότεροι από μας έχουν δει αυτό το διάσημο βίντεο όπου γίνεται μία αυτοψία σε ένα εξωγήινο σώμα που φαίνεται να είναι νεκρό.

Σε αυτό το βίντεο ένα ζευγάρι από επιστήμονες εκτελούν μία αυτοψία στο εξωγήινο σώμα. Πρόσφατα έχουν απελευθερωθεί και άλλα βίντεο με αυτή την περίπτωση.

Στο παρελθόν αρκετοί προσπάθησαν να αποδείξουν ότι το βίντεο ήταν πλαστό γιατί είχε εμφανή σημάδια ότι δεν είχε γυριστεί στην εποχή που έλεγε όπως π.χ. Το καλώδιο σπιράλ που φαινόταν να συνδέει το ακουστικό με το τηλέφωνο… Αν και Γνωρίζουμε ότι η επιστήμη και οι ανακαλύψεις της αργούν πολύ Να έρθουν στη γνωστή αγορά για τους καταναλωτές!

Στο νέο βίντεο που απελευθερώθηκε πρόσφατα φαίνεται το νεκρό σώμα του εξωγήινου που μόλις το μεταφέρουν και διάφοροι επιστήμονες και στρατιωτικό προσωπικό να τρέχει πάνω-κάτω με εμφανή τον πανικό .

Το αν είναι αληθινό ή ψεύτικο το νέο βίντεο θα το κρίνετε πάλι μόνο εσείς και δεν θα αφήσετε άλλους να σκεφτούν για εσάς!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Περιστατικό ρόσγουελ νέο βίντεο από το σώμα του νεκρού εξωγήινου!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications