27 Οκτ 2017

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Παρέλαση με βροχές και καταιγίδες

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Παρέλαση με βροχές και καταιγίδες

Δελτίο έκτακτης επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία για το Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα αναμένεται πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού αύριο Σάββατο από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν το βόρειο Ιόνιο, η Ηπειρος και η δυτική Μακεδονία μέχρι το απόγευμα.

Μεχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην κεντρική Μακεδονία, κυρίως στη Χαλκιδική, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική Στερεά και η Πελοπόννησος, κυρίως η βόρεια.

Από το μεσημέρι θα επηρεαστεί η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαιο, η υπόλοιπη Στερεά και η Εύβοια.

Τέλος, από τις βραδινές ώρες οι βροχές και οι καταιγίδες θα φτάσουν στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και πιθανόν την Κρήτη.

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής τα ισχυρά φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και πιθανόν την Κρήτη και σταδιακά θα σταματήσουν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Παρέλαση με βροχές και καταιγίδες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: