25 Οκτ 2017

Όταν πεθαίνουμε το ξέρουμε ότι είμαστε νεκροί video

Όταν πεθαίνουμε το ξέρουμε ότι είμαστε νεκροί video

Όταν πεθαίνουμε το ξέρουμε ότι είμαστε νεκροί, σύμφωνα με νέα έρευνα. Και ποιος δεν έχει αναρωτηθεί τι συμβαίνει σε κάποιον που πεθαίνει. Υπάρχει μεταθανάτια ζωή;

Όποιος πεθαίνει, βλέπει πράγματι ένα λευκό φως στο βάθος ενός τούνελ;

Μια νέα έρευνα έρχεται να δώσει απάντηση σ' αυτό το πολύ σημαντικό υπερφυσικό ερώτημα, υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι που πεθαίνουν, έχουν συναίσθηση του θανάτου τους, για λίγα δευτερόλεπτα αφότου σταματήσει η καρδιά τους.

Ο Dr. Parnia και η ομάδα του εξέτασαν ανθρώπους που υπέστησαν καρδιακή ανακοπή και υπήρξαν για λίγο κλινικά νεκροί, ωστόσο στη συνέχεια επανήλθαν στη ζωή.

Μερικοί εξ αυτών, ανέφεραν ότι αντιλαμβάνονταν πλήρως τις συνομιλίες και τις κινήσεις που συνέβαιναν γύρω τους ακόμα και μετά την ανακοίνωση των γιατρών ότι ήταν νεκροί. Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό Resiscitation Journal.

Ως βιολογικός θάνατος ορίζεται η στιγμή που η καρδιά σταματά να χτυπά και το αίμα δεν κυκλοφορεί πλέον στον εγκέφαλο. Ωστόσο, η έρευνα εντόπισε έκρηξη ενέργειας του εγκεφάλου, τη στιγμή του θανάτου στους συμμετέχοντες.

kavalarissa.eu

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Όταν πεθαίνουμε το ξέρουμε ότι είμαστε νεκροί video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications