15 Οκτ 2017

Όταν ζεις σε μια πλάνη και δεν ξέρεις ούτε τα ουσιώδες:ΤΡΑΓΚΑΣ: Οι Γερμανοί ποτέ δεν έφυγαν από την Ελλάδα!

Όταν ζεις σε μια πλάνη και δεν ξέρεις ούτε τα ουσιώδες:ΤΡΑΓΚΑΣ: Οι Γερμανοί ποτέ δεν έφυγαν από την Ελλάδα!

Oι "δημοσιογράφοι" παπαγάλοι που δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά και παπαγαλίζουν επι χρονιά το ίδιο παραμύθι ! το τραγικό στην υπόθεση ειναι οτι εμφανίζονται ως ειδικοί και σίγουροι οτι ξέρουν και λένε αλήθειες όταν αναμασούν ψέμματα , βεβαία οποιος πει αλήθειες θα φύγει την ίδια μέρα. Άρα ειναι όλοι συνεργοί, όμοιος και οι παπαγάλοι που αναμασούν οτι τους ταΐζουν επι χρονιά απο τα ΜΜΕ ίντερνετ Ράδιο κτλ...

Έπρεπε να κάνουμε εμείς γνωστό στην Ελλάδα τα εγκλήματα και οι θηριωδίες που έκαναν κατα της Γερμανίας για να φιλοτιμηθούν να Βάλουν μερικά εξ αυτών στην Βικιπαίδεια ✡ μαζί με την απαρατήρητη προπαγάνδα,πχ οι ομαδικοί βιασμοί Γερμανίδων για να βγαλουν και εκεί αριστερομογγολους με εντολες Οβριών, ξαφνικά έγινε: "προπαγάνδα των ναζι" κτλ κτλ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: ΤΥΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Άκουσα χθες πολλές αναφορές από έγκριτους συναδέλφους για την επέτειο της Απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Γερμανούς κατακτητές.

Οι ναζί υπέστειλαν τη σημαία τους από την Ακρόπολη στις 9.40 το πρωί της 12ης Οκτωβρίου 1944. Ημέρα Πέμπτη. Σαν χθες. Ο Γερμανός αντιπτέραρχος, στρατιωτικός διοικητής Νοτίου Ελλάδας, Χέλμουτ Φέλμι ανακοίνωσε ότι τα γερμανικά στρατεύματα αποσύρονται από την πόλη της Παλλάδος Αθηνάς. Η πρωτεύουσα είχε ήδη κηρυχθεί ανοχύρωτη πόλη. Οι δωσίλογοι των Ταγμάτων Ασφαλείας, οι Κουίσλινγκς, κλείνονται στο στρατόπεδο, εκεί στο Γουδί, ενώ μικρό γερμανικό απόσπασμα παραμένει στην περιοχή του Πειραιά για να διενεργήσει καταστροφές.

Πριν φύγουν οι Γερμαναράδες ο λαός ξεχύθηκε στους δρόμους και η Αθήνα «σκεπάστηκε» από αγγλικές, αμερικανικές και σοβιετικές σημαίες. Το πλήθος τραγουδούσε «σε γνωρίζω από την όψη του σπαθιού…». Κάποιοι άλλοι έκαιγαν ή κρέμαγαν χαρτονένιους Χίτλερ. Πολλά τραμ και καμιόνια ανεβοκατέβαιναν στους κεντρικούς δρόμους, φορτωμένα παιδιά του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Φώναζαν συνθήματα των οργανώσεών τους. Ετσι περιγράφει εκείνη τη «μεγάλη» ημέρα ο συγγραφέας Γιώργος Θεοτοκάς («Τετράδια Ημερολογίου», Αθήνα, Εστία).

Οι Γερμανοί ποτέ δεν έφυγαν από την Ελλάδα. Αφησαν πίσω τους κλώνους, τους δωσίλογους και τους Κουίσλινγκς, που οι περισσότεροι τη σκαπούλαραν λόγω αμφιβολιών από τα δικαστήρια που δίκαζαν τις αμαρτίες των κουκουλοφόρων και των συνεργατών της κατοχικής γερμανικής διοίκησης. Ο Γουίνστον Τσόρτσιλ κράτησε την Ελλάδα στη Δύση, οι Ελληνες σφάχτηκαν μεταξύ τους και οι κομμουνιστές δεν κατάλαβαν ότι ο πατερούλης, ο Ιωσήφ του Κρεμλίνου, τους είχε πουλήσει. Πάντως, όλοι οι ξένοι ήθελαν τους ποταμούς αίματος και γι’ αυτό πετούσαν λίρες και εφόδια και στη μία και στην άλλη πλευρά!

Οι κομμουνιστές παρέδωσαν τα όπλα, ηττήθηκαν και, κακά τα ψέματα, οι νικητές, οι δεξιοί, πήραν στην αγκαλιά τους πάλι όλους εκείνους (ή τα παιδιά τους) που συνεργάστηκαν στενά με τους κατακτητές και πήραν από αυτούς «προνόμια» επειδή «κάρφωναν» συμπατριώτες τους ή ήταν με το μέρος του Βερολίνου, κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ολοι οι δωσίλογοι του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μεταξύ αυτών ο υπολοχαγός Γεώργιος Παπαδόπουλος (ο δικτάτορας της Επταετίας), ο στρατηγός των Ταγμάτων Ασφαλείας Πατρών Νικόλαος Κουρκουλάκος και πολλοί άλλοι επέστρεψαν στο «χακί» ως χρήσιμοι για τη νέα δεξιά κατάσταση και πρωταγωνίστησαν στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου. Η πατρίδα μας έχει δει πολλούς γόνους δωσίλογων και συνεργατών στην Κατοχή, να γίνονται πρωθυπουργοί, υπουργοί και να καταλαμβάνουν κορυφαίες θέσεις και αξιώματα.

Ο Παπαδόπουλος, που φρόντιζε για τη συγκομιδή σιτηρών υπέρ του γερμανικού στρατού στην περιοχή Αχαΐας (όπως το περιγράφει ο Κουρκουλάκος στο βιβλίο του «Τα Τάγματα Ασφαλείας»), έγινε διευθυντής Ασφαλείας τής τότε ΚΥΠ και μετά αρχηγός του Πραξικοπήματος και δικτάτορας. Ο γιος του κατοχικού πρωθυπουργού Ράλλη έγινε και αυτός πρωθυπουργός. Ο εγγονός του Παπακωνσταντίνου, που πήρε ειδικά προνόμια ηλεκτροπαραγωγής από τους Γερμανούς, έγινε υπουργός του Παπανδρέου. Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, γιος δωσίλογου-συνεργάτη των Γερμανών, που δικάστηκε και αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών, προσελήφθη σε προνομιακή θέση στη Ζίμενς και πήρε μέρος σε όλες τις μίζες που πήραν τα ελληνικά κόμματα και οι Ελληνες πολιτικοί.

Οι Γερμανοί ποτέ δεν αποχώρησαν από την Ελλάδα. Πάντα είχαν εδώ τους γιους και τους εγγονούς των συνεργατών τους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Από τότε μέχρι σήμερα διατηρούσαν σχέσεις με όλες εκείνες τις οικογένειες και τους κλώνους που τους εξυπηρέτησαν με ανταλλάγματα κατά τη διάρκεια του πολέμου. Οι Γερμανοί δεν επέστρεψαν στην Ελλάδα με πάντσερ, στούκας και μέσερσμιτ. Γύρισαν με πολύ χειρότερο τρόπο και με την ίδια και μεγαλύτερη τιμωρητική διάθεση.

Η οικονομική κατοχή έχει αναλογικά τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα, όπως τότε που έκαιγαν πόλεις και χωριά και εκτελούσαν πατριώτες. Και τώρα πείνα, αυτοκτονίες και θάνατοι από κακουχίες, αναξιοπρεπής διαβίωση, φαγητό από τους κάδους σκουπιδιών, ουρές σε συσσίτια, ληστείες σε τράπεζες, κατασχέσεις υπέρ των δανειστών και ατελείωτη σειρά από πρόθυμους να υπηρετήσουν τον γερμανικό αετό. Τότε οι Ελληνες πουλούσαν για μια λίρα το σπίτι τους, προκειμένου να αγοράσουν λίγο ψωμί, χαλβά ή λάδι, τώρα τα αρπάζουν για μια πεντάρα. Και φυσικά για να δουλέψει καλά η κρεατομηχανή τους, μια λίστα από Κουίσλινγκς συνεργάτες που φωνάζουν ότι δεν υπάρχει άλλος «δρόμος» και ότι σε λίγο βγαίνουμε στο «ξέφωτο».

Τότε, Τσολάκογλου, Ράλλης, Λογοθετόπουλος, οι κατοχικοί πρωθυπουργοί έλεγαν στον βασανισμένο λαό ότι χάρη στη Γερμανία «εξήλθαμε του θεάτρου του πολέμου». Σήμερα, μας λένε ότι οι αλληλέγγυοι εταίροι μας μας έσωσαν και μας έδεσαν σε τροχιά επιτήρησης έως το 2060 και απομύζησης των εθνικών πόρων έως το 2116. Αυτό μάλιστα το λένε «ανάπτυξη» και «αναθέρμανση της οικονομίας»!!!
Οι Γερμανοί ποτέ δεν έφυγαν. Πάντα ήταν εδώ χάρη σε όλους αυτούς τους δεξιούς και αριστερούς «σωτήρες» που μιλάνε άπταιστα γερμανικά και τους εξυπηρετούν απόλυτα. Φυσικά, με ανταλλάγματα «καρέκλες» και «προνόμια».http://www.crashonline.gr/γιωργοσ-τραγκασ-οι-γερμανοί-ποτέ-δεν-έ/

Ποσά ψέμματα μπορουν να χωρέσουν σε ενα τοσο μικρο κείμενο? .. Ο Παπαδόπουλος, που φρόντιζε για τη συγκομιδή σιτηρών υπέρ του γερμανικού στρατού στην περιοχή Αχαΐας (όπως το περιγράφει ο Κουρκουλάκος στο βιβλίο του «Τα Τάγματα Ασφαλείας»)μαλιστα ! μονο απο τον τίτλο καταλαβαινεις οτι το έχει γράψει κομμουνιστής το βιβλίο και οπού κομμουνιστης ψέμα και υποκρισία αφού ειναι παιδιά των Οβριών οι κομμουνιστές! οι κομμουνιστές μάζευαν τα σιτηρά και προκάλεσαν τον λοιμό μαζί με τους Άγγλους με στόχο την γενοκτονία γνωστή τακτική κομμουνιστών, πολύ πριν έρθουν Γερμανοί να διώξουν τους Αγγλομασωνους..

Ποιοι Γερμανοί ειναι εδώ ρε ηλίθιε?? για όλα φταίνε οι Γερμανοί και η χούντα? ποια Χούντα για τους κομμουνιστες ηταν "χούντα" οι κομμουνιστές οι οποίοι ειναι Εβραίοι δεν έφυγαν πότε ούτε απο εδω αλλα ούτε και απο την Γερμανία, αυτός ο ηλίθιος λοιπόν μας λέει οτι Γερμανοί ηταν πίσω απο την Χούντα όταν μετα το 1945 δεν υπάρχει Γερμανία ισοπεδώθηκε μια ολόκληρη χώρα και τα πάντα πέρασαν στους κατακτητές εισβολείς μαζί με τους όμβριους, που σημαίνει οτι και στην Γερμανία αριστεροι κομμουνιστές έχουν την εξουσία απο το 1945 και μετά ίδιους με αυτούς εδώ, οι κομμουνιστες αριστεροι ειναι ίδιοι φάρα ανεξάρτητου χωράς και εθνικότητας , και πολλοι απο αυτούς ειναι Οβριοί τα ηγετικά στελέχη και οχι μονο .

Είναι τέτοια η ηλιθιότητα και η αποβλάκωση που δεν αξίζει καν να λες τα αυτονόητα σε ηλίθιους! οι κομμουνιστες κάνουν ισλαμ όλη την Ευρώπη μαζί με την Ελλάδα και αυτοι μιλάνε για ναζι και για "δοσίλογους" δεξιούς, οχι κομμουνιστες που ειναι η μασονία η ίδια!! όταν ολα αυτα που γίνονται σήμερα ειναι αποτέλεσμα του δεύτερο παγκοσμίου πόλεμου και της ήττας της Γερμανίας για να πέσει και το τελευταίο οχυρό κατα της μασονίας που είχε απομείνει στην Ευρώπη! πουλημένα τομάρια και ηλίθιοι 70 χρονιά προπαγάνδα αυτοι ειναι ικανοί να πουν οτι και τον Καντάφι οι ναζι τον σκότωσαν!

Κάποιος εχει γράψει το ακόλουθο μήνυμα κάπου : "Δόξα και Τιμή στους ηρωικούς Γερμανούς στρατιώτες που (μάταια) προσπάθησαν αν φέρουν τον πολιτισμό και να κάνουν ανθρώπους τους ελληνόφωνους στην άκρη της Βαλκανικής." Πράγματι, τριτοκοσμική χώρα ηταν η Ελλάδα σε σχέση με την Γερμανία τότε, μαζί με την Γερμανία έχασε όλη η Ευρώπη: "Καταρρέουμε... θα παρασύρουμε μαζί μας την ανθρωπότητα!" Γιόζεφ Γκαίμπελς τελευταία λογία, ελάχιστοι η κανένας δεν έχει καταλάβει τι εννόουσε με αυτο .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Όταν ζεις σε μια πλάνη και δεν ξέρεις ούτε τα ουσιώδες:ΤΡΑΓΚΑΣ: Οι Γερμανοί ποτέ δεν έφυγαν από την Ελλάδα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: