13 Οκτ 2017

Όταν εκδηλώνονται τα εξωγήινα γονίδια βγαίνουν οι … Εξαδάχτυλοι? Η οικογένεια με τα 14 μέλη δήθεν με την γεννητική ανωμαλία ! (Photos/Video)

Όταν εκδηλώνονται τα εξωγήινα γονίδια βγαίνουν οι … Εξαδάχτυλοι: Η οικογένεια με τα 14 μέλη και τη σπάνια γεννητική ανωμαλία !

Μια είδηση που κυκλοφορεί ως απλή γεννητική ανωμαλία ετσι απλά απο το κατεστημένο :

Πραγματικά μοναδική είναι η οικογένεια Ντε Σίλβα από τη Βραζιλία, τα μέλη της οποίας έχουν από 6 δάχτυλα σε χέρια και πόδια. Όπως λένε τα 14 μέλη της οικογένειας, η γενετική τους ανωμαλία τους κάνει να ξεχωρίζουν από όλους τους υπόλοιπους.

Το σύνδρομο που προκαλεί την εμφάνιση των παραπάνω δακτύλου λέγεται πολυδακτυλία και εμφανίζεται 1 στις 1000 γέννες.

Οι Ντε Σιλβα είναι γνωστοί στην πόλη ως η «οικογένεια των έξι» και από πολλούς γείτονες θεωρούνται τυχεροί, καθώς όπως λένε, γίνονται πολύ καλού μουσικοί και τερματοφύλακες.

Ο 7χρονος Γκιγιέρμο δηλώνει ότι τα έξι δάχτυλα είναι πρακτικά γιατί μπορεί να κρατήσει περισσότερα πράγματα στο χέρι του, ενώ η ξαδέρφη του Μαρία λέει ότι είναι χαρούμενη γιατί μπορεί να παίζει περισσότερα πλήκτρα στο πιάνο.

Αν ηταν απλή γεννητική ανωμαλία δεν θα ηταν πρακτικά εδώ βλέπουμε να παίζουν και πιάνο! άρα που ειναι η γεννητική ανωμαλία? Εξαδάχτυλοι εμφανίζονται και πολλές "ράτσες" εξωγήινων και μη ανθρώπινες! απο την αρχαιότητα ακόμα σε βραχογραφίες ζωγράφιζαν εξωγήινους με 6 αντί για 5 δάκτυλα, η και ανθρώπινες τύπου Valiant Thor ενδιαφέρον έχει το γεγονός οτι με μια μικρή αναζήτηση για αυτη την "γεννητική ανωμαλία" φαίνεται να εμφανίζεται μονο σε αφρικανικού τύπου "ανθρώπους" μαυριδερούς !... ΜΗ ORIGINAL ΚΑΥΚΆΣΙΟΥΣ οπως αυτοι στο βίντεο .

Δεν θα επεκταθούμε αλλα ειναι γεγονός να βαφτίζουν ως "γεννητική ανωμαλία" κάτι που δεν ειναι ανωμαλία έτσι απλά, αφού ειναι σαν φυσιολογικά και το έχουν στο σοι άρα ειναι "γονίδιο" η κάτι άλλο χειρότερο! και οχι "γεννητική ανωμαλία" η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία ακόμα και της πιο τρελής ταινίας "επιστημονικής φαντασίας"!πόσο μάλλον την φαντασία κάποιου μέσου θνητού:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Όταν εκδηλώνονται τα εξωγήινα γονίδια βγαίνουν οι … Εξαδάχτυλοι? Η οικογένεια με τα 14 μέλη δήθεν με την γεννητική ανωμαλία ! (Photos/Video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications