Μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις: Όταν θα πέφτει το σκοτάδι στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ
Μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις: Όταν θα πέφτει το σκοτάδι στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Πολλοί νόμισαν ότι πρόκειται για πλάκα στην αρχή. Ωστόσο, οι κουκούλες των «αναρχικών» έπεσαν και επιτέλους τους είδαμε!

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Μόνο στο el.gr έχετε μάθει σχετικά με την κυρίαρχη ιδεολογία κυριαρχίας της Νέας Τάξης, η οποία απεικονίζεται στην νέα Ατζέντα 2030.Σύμφωνα με αυτή ό,τι είναι αντί-οικολογικό πρέπει να αφανιστεί. Δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και οι ταγοί των μεγάλων θρησκειών ζητούν ένωση-συγχώνευση των δογμάτων στο όνομα της «προστασίας του περιβάλλοντος».

Επιστήμονες εκθειάζουν τα μεταλλαγμένα κρέατα, προκειμένου να «μην υποφέρουν τα καημένα τα ζώα» και να διασωθεί δήθεν η ισορροπία της τροφικής αλυσίδας, στην οποία επιτρέπεται οι λύκοι και τα λιοντάρια να κατασπαράζουν κρέας αλλά όχι οι άνθρωποι. Όποιος αντιδρά σε όλα αυτά θα έχει να αντιμετωπίσει πλέον τους «πράσινους αναρχικούς», οι οποίοι δείχνουν να μην ενδιαφέρονται πλέον για Μπακούνιν αλλά για την υπακοή στις «πράσινες επιταγές» της εξουσίας, όπως αυτές εκφράζονται από τους πολιτικούς ηγέτες της Δύσης.

Με άλλα λόγια φαίνεται πως εξυπηρετούν εκείνους τους οποίους διατείνονται πως αντιμάχονται. Πρόσφατα τα «οικοαναρχικά κινήματα (ELF-ALF)» ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο κρεοπωλείο "Ο Γιάννης" στην οδό Καλλιδρομίου 51 στα Εξάρχεια, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.

Δημοσίευσαν μάλιστα και φωτογραφίες από την επίθεση με σφυριά στο φορτηγό μεταφοράς, ενώ έσπασαν και τη τζαμαρία του κρεοπωλείου και έσκασαν τα λάστιχα του βαν. Οίκο-αναρχικοί έκαψαν 8 αυτοκίνητα στην οδό Διδότου ενώ στόχος εμπρηστών έγιναν ένα φορτηγό ψυγείο κρεοπωλείου και ένα τζιπ με κουβούκλιο μεταφοράς σκύλου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στου Ζωγράφου στην Αθήνα.

Σε ανάρτησή τους στο γνωστό σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν πως η πράξη τους αυτή είναι μία μικρή ανταπόδοση στη βία στην οποία συμμετέχει έμπρακτα κάθε κρεοπώλης.

«Ποσώς μας ενδιαφέρει αν ο ιδιοκτήτης είναι μικρός ή μεγάλος επιχειρηματίας ή αν "ζει από αυτό" εφόσον οι επιλογές του βασίζονται στην αντικειμενοποίηση και την εκμετάλλευση άλλων αισθανόμενων όντων», αναφέρουν για την επίθεση σε κρεοπωλείο. Να σπάσουμε κρεοπωλεία, να πυρπολήσουμε γουναράδικα, να βανδαλίσουμε pet-shop, να απελευθερώσουμε έγκλειστα ζώα, να σαπίσουμε στο ξύλο κυνηγούς και σφαγείς, να δράσουμε με αντισπισιστική φαντασία και μαυροπράσινο σθένος».

Και φυσικά να προωθούνται τα μεταλλαγμένα τρόφιμα!!!
Οι μάσκες έπεσαν! Ή μάλλον οι κουκούλες! Η Ατζέντα 2030 έχει δύο όργανα: Την ημέρα τους «γραβατωμένους» πολιτικούς, ποιμενάρχες και επιστήμονες, οι οποίοι θα την εκθειάζουν και μόλις πέφτει η νύχτα θα αναλαμβάνουν οι «οίκο-αναρχικοί», οι οποίοι επιτέλους βρήκαν τον σκοπό τους.

Έγιναν οι ελεγχόμενοι τρομοκράτες της «πράσινης» παγκόσμιας εξουσίας!

el

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications