Συγκλονιστική Μαρτυρία για το Περιστατικό της Αταλάντης και τα ΑΤΙΑ που Διέσχισαν τον Ουρανό της (video)
Συγκλονιστική Μαρτυρία για το Περιστατικό της Αταλάντης και τα ΑΤΙΑ που Διέσχισαν τον Ουρανό της (video)

ΣΚΕΨΟΥ. ΨΑΞΕ. ΚΡΙΝΕ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ. ...Διαδραστικά! Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι συνέβη στην στην Αταλάντη το 1990; Πολλοί από εμάς μπορεί να έτυχε να ακούσουμε ή να διαβάσουμε για εκείνες τις παράξενες εμφανίσεις ΑΤΙΑ, μία Κυριακή, στις 2 Σεπτεμβρίου του 1990.

Το συμβάν αυτό, μαζί με κάποιες άλλες όπως στην Χρυσόπετρα του Κιλκίς, αφηγούνται την εμφάνιση εξωγήινων και, επιπλέον, με στοιχεία που άλλοι αποδέχονται και άλλοι απορρίπτουν.

Ειδικά στην περίπτωση της Αταλάντης, στην Φθιώτιδα, οι καταστάσεις είναι, ίσως, λίγο πιο περίπλοκες καθώς πολλοί κάνουν λόγο για αρκετά ιπτάμενα αντικείμενα που μπορεί να φτάνουν ή και να ξεπερνούν τα 15.

Φαίνεται πως έγινε κάποια σύγκρουση, πτώση ή σύγκρουση. Το κέντρο έρευνας και τεχνολογίας της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας εξέδωσε μία έκθεση που δικαιολογούσε τα πάντα ως γήινης προέλευσης, με βάση τα ευρήματα. Γιατί, όμως, λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν στην NASA;

Όπως και να έχει, δείτε μία πολύ ενδιαφέρουσα μαρτυρία όπως καταγράφηκε στον φακό του δημοσιογράφου Βασίλη Μπαντίδη από την εκπομπή Κώδικας Μυστηρίων:Αποκλειστικό: Μαρτυρία για τα ΑΤΙΑ που διέσχισαν τον Ελληνικό ουρανό το 1990 συμβάν Αταλάντης!

www.diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications