Έβαλαν τους “ειδικούς” δημοσίους υπάλληλους που παριστάνουν τους μετεωρολόγους να μιλήσουν για τους αεροψεκασμούς!
Έβαλαν τους “ειδικούς” δημοσίους υπάλληλους που παριστάνουν τους μετεωρολόγους να μιλήσουν για τους αεροψεκασμούς!

M.Σιούτας: Οι Λευκές Γραμμές Συμπύκνωσης Στον Ουρανό Είναι Ανθρωπογενή Σύννεφα!! αυτοι που λένε ψέματα εις γνώσης τους ειναι 2 φόρες προδότες και ξεφτίλες!

Διδάκτωρ Μετεωρολογίας- Κέντρο Μετρολογικών εφαρμογών ΕΛΓΑ αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκη!! έτσι να φαίνονται ειδικοί με τίτλους και σπουδές, όταν ακόμα και οι ηλίθιοι παίρνουν πτυχία σήμερα : Διδάκτωρ Μετεωρολογίας! και ένα παιδάκι 10 χρόνων να βάλεις να παρακολουθεί τα μετεωρολογικά όργανα, και τους δορυφόρους μπορεί να βγάλει αμέσως τι καιρό θα κανει σε 2-3 μέρες το έκαναν "επιστήμη" και αυτο! σιγά την επιστήμη!

Η Βικιπαίδεια λειτουργεί ως εντολέας σε όλα τα τσιράκια τι να λένε σε μια σειρά θεμάτων, που ουδεμιά σχέση έχουν με την αλήθεια, οτι αλήθεια βγαίνει πάρα έξω το βαφτίζουν "θεωρία συνωμοσίας" ,αυτη η μπαρούφα περί θεωρίες συνωμοσίας άρχισε απο την CIA και τους όμβριους για να αποκρύπτουν οτι αλήθειες βγαίνουν στο φως και να κοροϊδεύει ο κάθε βλάκας χαμηλής νοημοσύνης και αντίληψης όσους βγάζουν αλήθειες, δεν υπάρχουν θεωρίες μονο συνωμοσίες,σε αυτη την περίπτωση στους αεροψεκασμούς, ο όρος "θεωρία συνωμοσίας" ειναι άλλη μια εβραϊκή εφεύρεση, σε τέτοιου είδους εφευρέσεις ειναι μονο "μανούλες" :

Γιατι ιστορικά εφευρέτης επιστήμης, ιατρικής, φυσικής κτλ, Οβριός δεν υπάρχει ούτε ένας, ειναι ανίκανοι να κάνουν εφευρέσεις οπως σωστά έλεγε Χιούστον Στιούαρτ Τσάμπερλεν...Οι Εβραίοι είναι ανίκανοι να μεταφράσουν μηχανιστικά τη φύση, όπως γίνεται αντιληπτή από τις αισθήσεις. Γι' αυτόν τον λόγο, δεν γνωρίζουν μηχανισμούς και η σκέψη τους κυριαρχείται από μια πανίσχυρη αυθαιρετότητα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Εβραίος δεν έχει ποτέ ανακαλύψει κάτι.

Διαβάστε τι γράφει ο γελοίος ο οποιος ειναι και άσχετος και λέει αυτα τα παραμυθία που έλεγαν το 2012, μονο ηλίθιους πείθει που δεν ξέρουν ούτε τα στοιχειώδη,φυσικά δεν λέει γιατί δεν αφήνουν όλα τα αεροπλάνα γραμμές ,αυτα που κάνουν δρομολόγια δηλαδή κανονικά " νεφικές συμπυκνώσεις " οπως λένε υποκριτικά ! οι γραμμές που αφήνουν τα αεροπλάνα με τον τρόπο που λεει αυτός σβήνουν αμέσως μερικά μετρά μετά το αεροπλάνο και δεν μένουν στον ουρανό για χιλιόμετρα! και δεν μεγαλώνουν να γίνουν σύννεφα:

Οι λευκές γραμμές που βλέπουμε στον ουρανό δεν οφείλονται σε ψεκασμούς, αλλά όπως ονομάζονται είναι νεφικές συμπυκνώσεις των αεροσκαφών. Δημιουργούνται από τους υδρατμούς που περιέχονται στα καυσαέρια των κινητήρων των αεροπλάνων και μερικέ φορές εκτείνονται σε μήκος πολλών χιλιομέτρων,. Σχηματίζονται στον ουρανό σε ύψος 8-10 χιλιόμετρα, όπου επικρατούν θερμοκρασίες περίπου μείον 40 βαθμοί Κελσίου ή χαμηλότερες.

Τα νέφη αυτά δεν είναι παρά νερό, δηλαδή οι υδρατμοί που περιέχονται στα καυσαέρια των αεροπλάνων μαζί με διοξείδιο του άνθρακα. Οι υδρατμοί αρχικά γίνονται πολύ μικροσκοπικές υδροσταγόνες οι οποίες λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών ψύχονται και γίνονται παγοκρύσταλλοι. Οι αιωρούμενοι αυτοί παγοκρύσταλλοι ακολουθούν την πορεία του αεροσκάφους και δημιουργούν τους γραμμικούς αυτούς νεφικούς σχηματισμούς

Ανάλογα με τη θερμοκρασία και την υγρασία στο επίπεδο σχηματισμού τους μπορεί να είναι ορατά για μερικά λεπτά ή μπορεί και για ώρες και να επεκταθούν αρκετά και σε πλάτος και να σχηματίσουν θυσανοειδή νέφη. Οι νεφικές αυτές γραμμές ανάλογα με τις πορείες των αεροπλάνων, μπορεί να είναι παράλληλες ή διασταυρούμενες ή σε τυχαία διάταξη.

Πολλές φορές δημιουργούν διάφορα σχήματα, παραλληλόγραμμα, τετράγωνα, ή σταυρούς που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και προκαλούν διάφορους συνειρμούς και σενάρια. Η πιο διαδεδομένη άποψη η οποία όμως δεν έχει αποδειχτεί, είναι ότι πρόκειται περί ψεκασμών στον ουρανό από στρατιωτικά ή εμπορικά αεροσκάφη.

Τα νέφη αυτά δεν είναι επιβλαβή για τον άνθρωπο, καθώς διαλύονται σε μεγάλα ύψη και δεν φτάνουν στο έδαφος. Θα συνεχίσουμε να τα παρατηρούμε στον ουρανό αρκετά συχνά, καθώς οι αεροπορικές πτήσεις συνεχώς αυξάνονται. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι άμεσα επιβλαβή, ωστόσο η έμμεση επίδρασή τους στον καιρό και στο κλίμα είναι σημαντική καθώς συμβάλλουν και στην κλιματική αλλαγή. Από εδώ https://vimapress.gr/m-sioutas-oi-lefkes-grammes-sympyknosis-ston-ourano-einai-anthropogeni-synnefa/

Σε ένα σοβαρό κράτος θα του είχε γίνει μήνυση αυτόβουλος για διασπορά ψευδών ειδήσεων, σε βαθμό ψευδορκίας, άρση απόρρητου τηλεφώνων και τραπεζών για εξετάση αν πήρε λεφτά ,και με ποιους μίλησε που του είπαν να πει αυτές τις μπαρούφες, αν και όλοι ξέρουμε ! και ξήλωμα απο όλες τις θέσεις που έχει χωρίς αποζημίωση, ετσι ήθελαν ολα αυτα τα τσιράκια που πουλάνε και την μάνα τους στην μασονία! για το παρακάτω βιντεο τι έχει να πει ? μήπως οτι "σταματούν" οι μηχανές? (υπάρχουν πολλά τέτοια βίντεο )Chemtrails On/Off Baltimore Maryland - 2017

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

χμμμμ ... μαλιστα ! για λυσε μου την απορρια κυριε των υδροσταγονιδιων .. γιατι αεροσκαφη που πετανε σχεδόν κοντα το ενα στο αλλο το ενα αφηνει ιχνη το αλλο οχι? το ειδαμε και αυτο .. βαλανε απο διαφορετικο βενζιναδικο καυσιμο ?? και δευτερο πως γινεται να αφηνει ντουμανι πισω του ενα αεροσκαφος , να σταματαει για λιγο να βγαζει και να συνεχιζει ποιο περα .. αν ολο αυτο προερχωνταν απο νερο στα καυσιμα οι κινητηρες θα υποδουλευαν θα υπηρχε θεμα στην αναφλεξη του καυσιμου ..χωριο που φενεται κολαουζο δεν θελει μεγαλε ! το πραγμα μιλαει απο μονο του . και κατι τελευταιο γιατι ιδικα αυτη την εποχη το φαινομενο μεγαλονει ? και ποιο παλια υπηρχαν αεροσκαφη αυτο το χαλι δεν το βλαιπαμε ..

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications