25 Οκτ 2017

Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο, ακόμη και τους ίδιους στο κόμμα

Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο, ακόμη και τους ίδιους στο κόμμα

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Late Night» εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας για όλους και για όλα στον Γιώργο Λιάγκα.

«Ήθελαν να με βγάλουν από το κάδρο κάποιοι και φυσικά όχι μόνο Έλληνες αλλά και Γερμανοί», δήλωσε ο δημοφιλής κωμικός δίνοντας τη δική του εξήγηση για την απουσία του από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε ότι «έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο, ακόμη και τους ίδιους στο κόμμα», ενώ αρνήθηκε να αναφερθεί στη σχέση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αν απαντήσω μπαίνω σε μία διαδικασία να απαντήσω σε πράγματα που δεν θέλω. Δεν πήρα ποτέ καμία χρηματοδότηση από κανένα κόμμα. Ιδιωτεύω», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κωμικός αρνήθηκε τον ρόλο του υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σημείωσε ότι αντιλαμβάνεται τον θυμό μεγάλης μερίδας του κοινού για το πρόσωπό του. Παρόλα αυτά τόνισε ότι είναι δικαίωμά του «να εκφραστώ και να έχω την εντιμότητα να εκφραστώ. Δεν κάνω μπακαλική με τους ανθρώπους, δεν μου έβαλε κανείς τον ρόλο».

Συνεχίζοντας ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι του έχει γίνει πρόταση σχεδόν από όλα τα κόμματα για να πολιτευτεί, ο ίδιος ωστόσο απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολική.

Όσον αφορά στα τηλεοπτικά, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του από τον Alpha λέγοντας ότι ήταν ένας «κύκλος που έκλεισε». Ειδικότερα μιλώντας για τον Δημήτρη Κοντοπμηνά περιέγραψε τη σχέση του ως «τυπική» με σεβασμό για όσα έζησαν στο παρελθόν. Ο κωμικός αρνήθηκε επίσης ότι είναι σε συζητήσεις με τον Iβάν Σαββίδη και το «E».

Τέλος, από τα highlight της εκπομπής ήταν η στιγμή που του ζητήθηκε να πει τι θα έλεγε ο Τζίμης από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» σήμερα. «Έχω κατάθλιψη, Βγάζω selfie και λείπω», ήταν η απάντηση του κωμικού. Απο protothema .. ΥΓ Μόλις άρχισε να λεει για το ΣΥΡΙΖΑ έκοψαν το βιντεο!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο, ακόμη και τους ίδιους στο κόμμα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications