Ξεσαλώνουν οι γκέι και οι τρανσ@@ξουαλ: Απειλούν με μηνύσεις όσους τους χαρακτηρίζουν «μη φυσιολογικούς»
Ξεσαλώνουν οι γκέι και οι τρανσ@@ξουαλ: Απειλούν με μηνύσεις όσους τους χαρακτηρίζουν «μη φυσιολογικούς»

Ξεσαλώνουν οι γκέι και οι τρανσ@ξουαλ μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου από την κυβέρνηση για την αλλαγή φύλου από τα 15 χρόνια της ηλικίας και απειλούν με μηνύσεις όσους απλά τους χαρακτηρίζουν «μη φυσιολογικούς», πατώντας σε έναν άλλο νόμο έκτρωμα, τον αντιρατσιστικό.

Η αρχή έγινε με τον Βασίλη Τσάρτα, σε βάρος του οποίου το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών έκανε μήνυση, αλλά είναι προφανές μέσα από το κείμενο που την συνοδεύει πώς στόχος πλέον είναι οι φυσιολογικοί άνθρωποι και αυτοί που ασκούν κριτική. Ανάμεσα τους βεβαίως και πολλοί Μητροπολίτες οι οποίοι εναντιώνονται στο παράλογο και το αντίθετο προς τις Αξίες και τον Θεό και έχουν εκφράσει ανοιχτά της διαφωνίες τους.

Πίσω βεβαίως από το όλο σχέδιο βρίσκεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων που θέλει την ελληνική κοινωνία να είναι ένα συνονθύλευμα το οποίο θα μπορεί να ελέγχει και να κατευθύνει. Χτυπάει την Ορθοδοξία, χτυπάει τον Ελληνισμό, χτυπάει την ιδιοκατοίκηση κ.α. Και η κυβέρνηση βεβαίως είναι ένας πολύ καλός υπηρέτης αυτής. Ψηφίζοντας χωρίς φόβο και πάθος ότι της σερβίρει.

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών λοιπόν, όπως αποκαλύφθηκε χθες κατέθεσε μήνυσε σε βάρος του Βασίλη Τσάρτα για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Σωματείου Μαρίνα Γαλανού «κατατέθηκε σήμερα μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα κατά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή τη ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο. Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει. Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι»

Τι είχε γράψει αρχικά ο Τσιάρτας

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ. Γ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά την ομοβροντία που δέχθηκε για την ανάρτηση αυτή επανήλθε γράφοντας στο facebook:
«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου και μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay και τα ομόφυλα ζευγάρια έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα και το σέβομαι απόλυτα. Για μένα όμως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας και μια γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις κai οτιδήποτε άλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό.

Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν και παιδιά όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Και αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί είναι ρατσιστής και διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του κάθε ανθρώπου και η αξιοπρέπεια.

Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση» είχε επίσης γράψει αργότερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, απαντώντας στις αντιδράσεις.
Έδωσε θάρρος στους γκέι και στους τρανσ@ξουαλ (μέχρι και ο Καρανίκας πήγε σε γνωστό κλάμπ που συχνάζουν για να τους υποστηρίξει) η κυβέρνηση για να μας… ανέβουν στο σβέρκο και να μας σύρουν στα δικαστήρια γιατί δεν αποδεχόμαστε τους ομοφυλόφιλους που προκαλούν και αντιστεκόμαστε στην υιοθέτηση παιδιών, που είναι το επόμενο βήμα.

sinomosiologos

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications