25 Οκτ 2017

Κραυγή απόγνωσης από την εισαγγελέα της υπόθεσης NOOR1: «Απειλείται η ζωή μου»

Κραυγή απόγνωσης από την εισαγγελέα της υπόθεσης NOOR1: «Απειλείται η ζωή μου»

Με επιστολή της προς τον αρχηγό της ΕΛ. ΑΣ η εισαγγελέας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, που χειρίζεται μεταξύ άλλων την υπόθεση του NOOR 1 ενημερώνει για ύποπτες κινήσεις εντός της πολυκατοικίας που διαμένει.

Η εισαγγελέας αναφέρει στην επιστολή της ότι οι κινήσεις των υπόπτων έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλεία. Η κυρία Τζίβα σημειώνει στην επιστολή της ότι στις 16 του μήνα Οκτωβρίου δύο άτομα μπήκαν στην πολυκατοικία στις 12:45 και αφού ανέβηκαν στον τρίτο όροφο, όταν κατάλαβαν ότι υπάρχουν στο χώρο κάμερες ασφαλείας κάλυψαν τα πρόσωπά τους.

Στη συνέχεια, ανέβηκαν στον τέταρτο και τελευταίο όροφο. Αμέσως μετά κατέβηκαν στο ισόγειο όπου και διασταυρώθηκαν με την διαχειρίστρια. Της είπαν οτι μοίραζαν φυλλάδα, αλλά ούτε φυλλάδια είχαν στα χέρια τους αλλά ούτε και σακίδίο με ανάλογο υλικό σύμφωνα με όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.

Η εισαγγελέας τόνισε στις αρχές ότι διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση του ναρκόπλοιου NOOR1. Υπενθυμίζει μάλιστα ότι η υπόθεση έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ, ενώ μερίδα του Τύπου και δημοσιογράφοι καταφέρονται εναντίον της.

Κατόπιν αυτών η εισαγγελέας ζήτησε επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ. την τοποθέτηση στατικού-μονίμου σημείου φύλαξης στην είσοδο του κτηρίου όπου διαμένει. Η κυρία Τζίβα σημείωσε στις αρχές πού βασίζονται οι υποψίες της ενώ σημείωσε ότι απειλείται η ζωή της.
πηγή: sdna.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κραυγή απόγνωσης από την εισαγγελέα της υπόθεσης NOOR1: «Απειλείται η ζωή μου»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications