17 Οκτ 2017

Κίνα: Ανακαλύφθηκε «σκελετός δράκου» - Μυστήριο γύρω από τα ευρήματα (βίντεο)

Κίνα: Ανακαλύφθηκε «σκελετός δράκου» - Μυστήριο γύρω από τα ευρήματα (βίντεο)

Μπροστά σε ένα μυστήριο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στην Κίνα, καθώς εμφανίστηκε ο σκελετός ενός δράκου, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα!

Ο παράξενος «σκελετός», που είχε μήκος τουλάχιστον 18 μέτρα, δύο μικρά «χεράκια» στο κέντρο και κεφάλι που θύμιζε τρομερά... αγελάδα, εντοπίστηκε σε ένα χωριουδάκι κοντά στο Τσανγκζιακού, στα βόρεια της χώρας.

Παρόλο που υπήρξαν προληπτικοί χωρικοί - κυρίως μεγάλης ηλικίας - οι οποίοι τρόμαξαν από το εύρημα, πιστεύοντας με κάθε βεβαιότητα ότι επρόκειτο για δράκο, οι περισσότεροι αντιμετώπισαν τα οστά με χιούμορ και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Αρκετά βίντεο και φωτογραφίες έκαναν τον γύρο των social media, με πολλούς ευκολόπιστους να αναρωτιούνται αν όντως ο σκελετός είναι η πρώτη απτή απόδειξη της ύπαρξης του μυθικού πλάσματος και άλλους να τους κοροϊδεύουν για την αφέλεια τους.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες ότι τα οστά τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας ταινίας, κανένα στούντιο δεν εμφανίστηκε ακόμη για να δηλώσει ότι του ανήκει ο σκελετός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κινέζικοι δράκοι είναι διαφορετικοί από εκείνους της δυτικής μυθολογίας αφού διαθέτουν πολλές υπερφυσικές δυνατότητες, μπορούν να πετούν στον αέρα χωρίς φτερά και διαθέτουν διαφορετικό συμβολισμό ανάλογα με το είδος τους (κερασφόροι δράκοι, θαλάσσιοι δράκοι κ.λπ.)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κίνα: Ανακαλύφθηκε «σκελετός δράκου» - Μυστήριο γύρω από τα ευρήματα (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats