3 Οκτ 2017

Η γεώτρηση των Σοβιετικών στη χερσόνησο Κόλα σταμάτησε για άλλο λόγο απο αυτο που λένε!Φωνές απο την Κόλαση;;; Ηχητικό ντοκουμέντο (βίντεο)

Η γεώτρηση των Σοβιετικών στη χερσόνησο Κόλα σταμάτησε για άλλο λόγο απο αυτο που λένε!Φωνές απο την Κόλαση;;; Ηχητικό ντοκουμέντο  (βίντεο)

Το πρόγραμμα έκλεισε στα τέλη του 2005 λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, αυτο το αστείο λένε επίσημα.

Πριν χρόνια, λίγο μετά το 1960 επί Σοβιετικής Ένωσης, γινόταν στη Σιβηρία μια έρευνα από γεωλόγους. Χρησιμοποίησαν...γεωτρύπανο που μπορούσε να μπει στη γη πολύ βαθιά.

Οι Ρώσοι διαθέτουν τέτοια γεωτρύπανα που μπορούν να φτάσουν σε περίπου 20 km βάθος, και τα πουλάνε σε χώρες όπως η Ινδία και η Κορέα, που έχουν πετρέλαιο σε κοιτάσματα με πολύ μεγάλο βάθος, για να μπορούν να το εξορύξουν.

Τότε λοιπόν έγινε κάτι πολύ εντυπωσιακό και απρόβλεπτο, που μαθεύτηκε πρώτα στη Μόσχα και μετά στη Φινλανδία, από την οποία κυρίως μέσω της έγκυρης εφημερίδας Ammenusastia η είδηση έφτασε και στη Δύση. Συγκεκριμένα, όταν το γεωτρύπανο έφτασε τα 14,4 χιλιόμετρα βάθος, ξαφνικά άρχισε να μην βρίσκει αντίσταση και γύρναγε τρελά, ενώ καταγράφηκε μια εκπληκτική θερμοκρασία 1100 βαθμών Κελσίου. Κατάλαβαν ότι είχαν πέσει σε κενό δηλ. κάτι σαν σπήλαιο μέσα στη γη. Είχαν μαζί τους ένα μικρόφωνο για να καταγράφουν τον ήχο από τις μετατοπίσεις των πλακών που γίνονται σε αυτά τα βάθη.

Τους ξάφνιασε πρώτα κάτι σαν τεράστια νυχτερίδα που βγήκε από την τρύπα, μαζί με ένα ρεύμα αερίου, μόνο που αυτή είχε πολύ λαμπερά φτερά που έγραφαν "έχω κυριαρχήσει" και χάθηκε στον ουρανό.

Όταν έβαλαν το μικρόφωνο στην τρύπα άκουσαν τρομακτικές ανθρώπινες κραυγές.!!

Επικεφαλής στο πείραμα ήταν ο Δρ. Ασσάκωφ (Azzacove). Αυτός δήλωσε: "Σαν κομμουνιστής δεν πιστεύω στον Ουρανό ή τη Βίβλο, αλλά σαν επιστήμονας τώρα πιστεύω στην Κόλαση. Είναι περιττό να πω ότι είμαστε σοκαρισμένοι που κάναμε μια τέτοια ανακάλυψη. Αλλά ξέρω τι είδαμε, και ξέρω τι ακούσαμε. Και είμαστε απόλυτα πεισμένοι ότι τρυπήσαμε μέχρι τις Πύλες της Κολάσεως"!

Γεγονός είναι ότι οι μισοί επιστήμονες εγκατέλειψαν στη μέση το πείραμα.
"Αντί για μετακινήσεις πλακών, λέει ο Δρ. Ασσάκωφ, ακούσαμε ανθρώπινη φωνή που ούρλιαζε από τον πόνο".
Και συνεχίζει: "Στην αρχή νομίζαμε ότι η φωνή ερχόταν από τα σύνεργά μας, αλλά όταν προσδιορίσθηκε η προέλευσή της, οι χειρότερες υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα αυτιά μας. Ακούσαμε ανθρώπινες φωνές,που φωνάζοντας με μεγάλο πόνο. Αν και μια φωνή ήταν αντιληπτή, μπορούσαμε να ακούσουμε χιλιάδες, ίσως εκατομμύρια ψυχές να φωνάζουν απο πόνο. ".

Η γεώτρηση σφραγισμένη Αύγουστος 2012.

Το περιστατικό ήταν εντελώς εξωπραγματικό. Ένας οδηγός που γνώριζε τι είχε γίνει είπε οτι πολλοι έπαθαν σοκ στα πρόθυρα της τρέλας! τότε έδωσαν σε όλους τους παρόντες στο συμβάν ένα φάρμακο για να διαγράψουν τη βραχυπρόθεσμη μνήμη τους, χρησιμοποίησαν αυτό το φάρμακο για τη θεραπεία αυτών που είχαν υποστεί σοκ.

Συμπεράσματα : σίγουρα κάτι βρήκαν και σταμάτησαν. Ίσως να έχει να κάνει με την Κοίλη Γη , και αυτο που ακούγεται μπορεί να μην ειναι καν "άνθρωποι" , το άλλο σενάριο: φανταστείτε ένα άλλο κόσμο που ξαφνικά στον ουρανό ανοίγει μια παράξενη τρυπά και ξεπροβάλει ένα τρυπάνι!θα έτρεχαν όλοι πανικόβλητοι να σωθούν! και τέλος να ειναι στα αλήθεια άνθρωποι καταδικασμένοι, θυμηθείτε οτι μαρτυρίες λένε οτι στην υπόγεια βάση του Los Alamos,( New Mexico) εξωγήινοι έκαναν πειράματα βιολογίας με πειραματόζωα αληθινούς ανθρώπους !τα συμπέρασμα δικά σας (τα δικά μας τα κρατούμε "μυστικά") :

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Η γεώτρηση των Σοβιετικών στη χερσόνησο Κόλα σταμάτησε για άλλο λόγο απο αυτο που λένε!Φωνές απο την Κόλαση;;; Ηχητικό ντοκουμέντο (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΣταυροφόρος

Ίσως υπάρχει πύλη με νεφελίμ εκεί και γιαυτό τρομοκρατήθηκαν από τις φωνές τους. Υπάρχει άλλη μία πύλη στα Σκόπια που την είχε σφραγίσει ο Μέγας Αλέξανδρος .

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: