11 Οκτ 2017

Το δούλεμα δεν έχει όρια δείτε γιατί: Η Εθνική τράπεζα επέστρεψε στις διεθνείς αγορές κεφαλαίου! ΣΩΘΗΚΑΜΕ!

Το δούλεμα δεν έχει όρια δείτε γιατί: Η Εθνική τράπεζα επέστρεψε στις διεθνείς αγορές κεφαλαίου!

Κυκλοφορεί η παρακάτω είδηση ακόμα και σε ειδικές δηθεν ιστοσελίδες οικονομίας εκτός απο αριστερές φιλάδες ψεύδους και υποκρισίας που το βάζουν ως κατόρθωμα των σημιτικών αριστερό-κομμουνιστών :

Η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ολοκλήρωσε την πρώτη συναλλαγή καλυμμένων ομολογιών από το 2009, σηματοδοτώντας την επιστροφή της στις διεθνείς αγορές κεφαλαίου.

Η έκδοση αποτελεί την πρώτη έκδοση ελληνικής τράπεζας από το 2014 και εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών για την απεμπλοκή της τράπεζας από την μηχανισμό έκτακτης ρευστότητας (ELA).

Η ΕΤΕ βολιδοσκόπησε τις προθέσεις επιλεγμένων επενδυτών τον Ιούλιο, προχωρώντας παράλληλα, με όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες που απαιτούνταν για την προετοιμασία της συναλλαγής.

Η θερμή υποστήριξη των επενδυτών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποτέλεσε το έναυσμα για την απόφαση της προηγούμενης Τρίτης, με την οποία στελέχη της τράπεζας προχώρησαν σε συναντήσεις με επενδυτές στο Λονδίνο, την Φρανκφούρτη, το Μόναχο και το Μιλάνο.

Οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα, και η τράπεζα, βασιζόμενη στην καλή ανταπόκριση των επενδυτών, αποφάσισε να ανοίξει τα βιβλία προσφορών στις 10:00 Ελλάδος, με αρχική εκτίμηση για την απόδοση στα επίπεδα του 3,25%.

Στα πρώτα τριάντα λεπτά, σύμφωνα με πληροφορίες, τα βιβλία προσφορών είχαν συγκεντρώσει συνολικό ενδιαφέρον 0,7 δισ., που αυξήθηκε σε 1,25 δισ. ευρώ μέσα στην πρώτη ώρα, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις για την δυναμική της συναλλαγής.

Μέχρι τις 12:30, η συνολική ζήτηση ξεπέρασε τα 2 δισ. ευρώ – στο σημείο αυτό η ΕΤΕ αποφάσισε με την σύμφωνη γνώμη των αναδόχων τραπεζών να προχωρήσει σε επανεκτίμηση της απόδοσης στα επίπεδα του 3% και οριστικοποίηση του μεγέθους στα 750 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, οι ανάδοχες τράπεζες ειδοποίησαν τους επενδυτές ότι τα βιβλία θα κλείσουν στις 13:15 Ελλάδος.

Παρά την επανεκτίμηση της απόδοσης, η συνολική ζήτηση παρέμεινε ισχυρή στα επίπεδα των 2 δισ. ευρώ, επιτρέποντας στην ΕΤΕ να οριστικοποιήσει την απόδοση στο 2,90%.

Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε στις 13:45 ώρα Ελλάδος, συγκεντρώνοντας συνολικές προσφορές άνω των 2 δισ. από περισσότερους από 140 επενδυτές.

Η θερμή υποδοχή της συναλλαγής από τις διεθνείς αγορές κεφαλαίου, ανοίγει το παράθυρο ευκαιρίας για αντίστοιχες ομολογιακές εκδόσεις και από τις άλλες ελληνικές τράπεζες.

Ποιες ειναι αυτές οι "διεθνείς αγορές κεφαλαίου"? γιατί μου φαίνεται ένα ηλίθιο κατασκεύασμα όλο αυτο? .Η έκδοση αποτελεί την πρώτη έκδοση ελληνικής τράπεζας από το 2014, πρώτη έκδοση ελληνικής τράπεζας , μάλιστα! μονο που η εθνική ειναι εβραϊκή τράπεζα! οπως σε τόσες αλλες χώρες με την ονομασία τράπεζα της τάδε χώρας, (Μόνο τρεις χώρες έχουν μείνει χωρίς Κεντρική Τράπεζα των ROTHSCHILD!)

Τόσα χρονιά ασχολούνται ειδικοί δήθεν της οικονομίας παίζοντας θέατρο όλοι μαζί!αφού οι διεθνείς αγορές κεφαλαίου ανήκουν στους ίδιους τους όμβριους! αυτο ειναι το οικονομικό σύστημα βασισμένο στους χρυσό των Οβριών για να ελέγχουν τα πάντα. Μονό ένας στην ιστορία κατάργησε αυτο το σύστημα εκδηλώνοντας νόμισμα ανεξάρτητο απο απο αυτούς, το όνομα αυτού: Αδόλφος Χίτλερ , η συνεχεία γνώστη ,οπως και τα ψέμματα τους ακόμα και μετά απο 70 χρονιά, ακομα και Εβραίο τον έχουν βγάλει, αλλα έκαναν αποπήρες δολοφονίας του, οπως σκότωναν και στην Ελλάδα μη δικούς τους .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το δούλεμα δεν έχει όρια δείτε γιατί: Η Εθνική τράπεζα επέστρεψε στις διεθνείς αγορές κεφαλαίου! ΣΩΘΗΚΑΜΕ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: