18 Οκτ 2017

Φρίκη Στην Ινδία: Σκότωσαν Την 4χρονη Κόρη Του Γείτονα Για Να Αποκτήσουν Γιο!

Φρίκη Στην Ινδία: Σκότωσαν Την 4χρονη Κόρη Του Γείτονα Για Να Αποκτήσουν Γιο!

Γονείς τεσσάρων κοριτσιών ένας 35χρονος και μια 30χρονη αναζητούσαν τρόπο για να αποκτήσουν τον πολυπόθητο για εκείνους γιο

Θύμα των δεισιδαιμονιών ενός ζευγαριού έπεσε ένα 4χρονο κοριτσάκι σε περιοχή της Ινδίας. Ο 35χρονος Σατίχ Σιχ και η 30χρονη σύζυγός του, Ναμίτα από το κρατίδιο Ούταρ Πραντές, είχαν αποκτήσει τέσσερα κορίτσια αλλά ήθελαν απελπισμένα και ένα αγόρι, μετά τον θάνατο του γιου τους σε ηλικία 18 μηνών.

Το ζευγάρι, μετά από την συμβουλή τοπικού «μάγου», απήγαγε την 4χρονη κόρη του γείτονά του για να την προσφέρει ως θυσία ώστε να αποκτήσει τον πολυπόθητο γιο. Μετά την υπόδειξη του 50χρονου άντρα ο 35χρονος μαζί με την σύζυγό του και τον 60χρονο πεθερό του άρπαξαν το ανήλικο κορίτσι την 1η Οκτωβρίου. Ο νεαρός άντρας έκανε ο ίδιος το τελετουργικό της θυσίας κόβοντας το ένα πόδι, το ένα χέρι και το ένα αυτί της 4χρονης ενώ εκείνη ήταν ακόμα ζωντανή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Σατίχ Σιχ ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του κόβοντας με μαχαίρι τον λαιμό του θύματος. Ο πατέρας της 4χρονης δήλωσε την εξαφάνισή στης στην αστυνομία αλλά τέσσερις μέρες αργότερα, καθώς εργαζόταν στο χωράφι του, ανακάλυψε την σορό της τυλιγμένη μέσα σε ύφασμα.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον δολοφόνο και τον «μάγο - εξορκιστή» αλλά η σύζυγος του 35χρονου και ο πατέρας της, που συμμετείχαν στην δολοφονία του κοριτσιού, δεν έχουν ακόμα βρεθεί.

«Ο εξορκιστής είπε στον Σατίχ πως χρειάζεται να θυσιάσει ένα κορίτσι για να αποκτήσει ένα αγόρι και θα πρέπει να εναποθέσει το σώμα του σε σημείο που να μπορούν να το βρουν εύκολα οι γονείς του. Ο Σατίχ τεμάχισε το σώμα της 4χρονης και της έκοψε τον λαιμό, πριν την πετάξει κοντά στο σπίτι της», ανέφερε η αστυνομία στην σχετική ανακοίνωση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φρίκη Στην Ινδία: Σκότωσαν Την 4χρονη Κόρη Του Γείτονα Για Να Αποκτήσουν Γιο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: