FLAKKA: Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΜΑΣ? Η  ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΌ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥΣ?? VIDEO
FLAKKA: Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΌ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥΣ

Αν έως σήμερα πιστεύαμε ότι οι ταινίες τρόμου με θεματολογία τους ζωντανούς-νεκρούς είναι απλά αποκυήματα της φαντασίας κάποιων σκηνοθετών, παρακολουθήστε την επίδραση ενός νεοεμφανιζόμενου ναρκωτικού ονόματι "FLAKKA".

Το οποίο υποψιαζόμαστε ότι δοκιμαζόταν πειραματικά όταν εμείς ακόμα βλέπαμε αυτές τις ταινίες στον καναπέ μας αμέριμνοι, τρώγοντας πατατάκια και πιστεύοντας ότι συνιστά μια μακρινή απρόσιτη πραγματικότητα εγκλωβισμένη στο μυαλό ενός παρανοϊκού σκηνοθέτη.

Στις Η.Π.Α δυστυχώς το εν λόγω ναρκωτικό διακινείται ευρέως με φρικιαστικές συνέπειες στους χρήστες του. Αυτό που συγκλονίζει είναι οι προφανείς ομοιότητες με το φαινόμενο της δαιμονοκαταληψίας.

Ακολουθεί βίντεο με σοκαριστικές σκηνές που αποτυπώνουν τις ανατριχιαστικές επιπτώσεις της χρήσεως του ναρκωτικού, όπως αυτές αποτυπώθηκαν από κάμερες, οι οποίες κατέγραφαν τα ξεσπάσματα - παραληρήματα των χρήστων.

Γονείς φυλάξτε τα παιδιά σας! Χρύσα Πολίτη - Γιῶργος Σαμαρτζίδης odysseiatv

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Δεν γίνεται παρανοϊκό κανένα μυαλό αν δεν ειναι απο μονο του, ειναι οπως όταν μεθύσει κάποιος και εκδηλώνει τον εαυτό του οπως ειναι χωρίς φραγμούς κάνοντας φασαρίες κτλ, με αλλα λογία ανατρέπεται ολο το σύστημα ψυχολογίας που έχουν για να αποκρύψουν μια μεγάλη αλήθεια , γιαυτό το λόγο δεν έχουν όλοι την ίδια αντίδραση ακομα και αν πάρουν ναρκωτικά που «βραχυκυκλώνει» ο εγκέφαλος..Όλη η ιστορία της "ψυχολογίας" άρχισε απο τον Οβριό Σίγκμουντ Φρόυντ,οι Οβριοί οτι κάνουν το κάνουν για να αποκρύψουν αλήθειες, όλοι αυτοι οι "ειδικοί" κάτι ξεχνούν που το λεει η ίδια η λέξη :ψυχό-λογία !!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications