18 Οκτ 2017

FLAKKA: Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΜΑΣ? Η ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΌ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥΣ?? VIDEO

FLAKKA: Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΌ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥΣ

Αν έως σήμερα πιστεύαμε ότι οι ταινίες τρόμου με θεματολογία τους ζωντανούς-νεκρούς είναι απλά αποκυήματα της φαντασίας κάποιων σκηνοθετών, παρακολουθήστε την επίδραση ενός νεοεμφανιζόμενου ναρκωτικού ονόματι "FLAKKA".

Το οποίο υποψιαζόμαστε ότι δοκιμαζόταν πειραματικά όταν εμείς ακόμα βλέπαμε αυτές τις ταινίες στον καναπέ μας αμέριμνοι, τρώγοντας πατατάκια και πιστεύοντας ότι συνιστά μια μακρινή απρόσιτη πραγματικότητα εγκλωβισμένη στο μυαλό ενός παρανοϊκού σκηνοθέτη.

Στις Η.Π.Α δυστυχώς το εν λόγω ναρκωτικό διακινείται ευρέως με φρικιαστικές συνέπειες στους χρήστες του. Αυτό που συγκλονίζει είναι οι προφανείς ομοιότητες με το φαινόμενο της δαιμονοκαταληψίας.

Ακολουθεί βίντεο με σοκαριστικές σκηνές που αποτυπώνουν τις ανατριχιαστικές επιπτώσεις της χρήσεως του ναρκωτικού, όπως αυτές αποτυπώθηκαν από κάμερες, οι οποίες κατέγραφαν τα ξεσπάσματα - παραληρήματα των χρήστων.

Γονείς φυλάξτε τα παιδιά σας! Χρύσα Πολίτη - Γιῶργος Σαμαρτζίδης odysseiatv

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Δεν γίνεται παρανοϊκό κανένα μυαλό αν δεν ειναι απο μονο του, ειναι οπως όταν μεθύσει κάποιος και εκδηλώνει τον εαυτό του οπως ειναι χωρίς φραγμούς κάνοντας φασαρίες κτλ, με αλλα λογία ανατρέπεται ολο το σύστημα ψυχολογίας που έχουν για να αποκρύψουν μια μεγάλη αλήθεια , γιαυτό το λόγο δεν έχουν όλοι την ίδια αντίδραση ακομα και αν πάρουν ναρκωτικά που «βραχυκυκλώνει» ο εγκέφαλος..Όλη η ιστορία της "ψυχολογίας" άρχισε απο τον Οβριό Σίγκμουντ Φρόυντ,οι Οβριοί οτι κάνουν το κάνουν για να αποκρύψουν αλήθειες, όλοι αυτοι οι "ειδικοί" κάτι ξεχνούν που το λεει η ίδια η λέξη :ψυχό-λογία !!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

FLAKKA: Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΜΑΣ? Η ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΌ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥΣ?? VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: