12 Οκτ 2017

Εικόνες σοκ στην Ευελπίδων! ΜΑΤατζής που κυνηγούσε αντιεξουσιαστή «γκρέμισε» ηλικιωμένο από σκάλα!!

Εικόνες σοκ στην Ευελπίδων! ΜΑΤατζής που κυνηγούσε αντιεξουσιαστή «γκρέμισε» ηλικιωμένο από σκάλα!!

- Συγκλονιστικές εικόνες στα δικαστήρια της Ευελπίδων - Άνδρας των ΜΑΤ έσπρωξε από την κορυφή σκάλας αντιεξουσιαστή - Από το σπρώξιμο παρασύρθηκε ηλικωμένος άνδρας - Έπεσε από ύφος 1,5 μέτρου – Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και το χέρι - Όλα έγιναν στο περιθώριο δίκης αντιεξουσιαστών για επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Ένας ηλικιωμένος άνδρας πεσμένος στο έδαφος. Το βλέμμα του κενό. Από πάνω του, πολίτες του δίνουν τις πρώτες βοήθειες. Δίπλα του, χαρτομάντιλα γεμάτα από το αίμα του. Εικόνες ντροπής έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ένας άνδρας των ΜΑΤ, κυνηγούσε αντιεξουσιαστή και μαζί του έριξε από σκάλα τον άτυχο άνδρα!

Όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης (12.10.2017) στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Εκεί γινόταν η εκδίκαση της υπόθεσης για επίθεση αντιεξουσιαστών στα παλιά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Δεληγιάννη, τον Ιανουάριο του 2015.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης πήγε στο δικαστήριο ένα μέλος της Χρυσής Αυγής. Τα «αίματα» δεν ήθελαν πολύ για ν’ ανάψουν!

Τον γκρέμισε από ύψους 1,5 μέτρου... Οι φωτογραφίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ είναι συγκλονιστικές. Ο ηλικιωμένος άνδρας, ξαπλωμένος στο έδαφος και τραυματισμένος, δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

Τις σοκαριστικές εικόνες συνοδεύει μια μικρή περιγραφή για το περιστατικό. Για τη συμπεριφορά του άνδρα των ΜΑΤ. Που φαίνεται πως ήθελε να πιάσει έναν αντιεξουσιαστή. Που δεν δίστασε να τον σπρώξει με δύναμη. Και που πήρε παραμάζωμα τον ηλικιωμένο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά!

Ο άνδρας των ΜΑΤ έσπρωξε με δύναμη τον νεαρό αλλά μαζί του και τον ηλικιωμένο, στην κορυφή μιας σκάλας. Ο άτυχος ηλικιωμένος άνδρας, γκρεμίστηκε από ύψος 1,5 μέτρου. Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και το χέρι

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εικόνες σοκ στην Ευελπίδων! ΜΑΤατζής που κυνηγούσε αντιεξουσιαστή «γκρέμισε» ηλικιωμένο από σκάλα!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications