2 Οκτ 2017

Εθελούσιο φακέλωμα για όλους - Το facebook στην υπηρεσία της νέας εποχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Εθελούσιο φακέλωμα για όλους - Το facebook στην υπηρεσία της νέας εποχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα social media είναι η νέα τάση της εποχής μας, αφού σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουν και από ένα "προφίλ" σε τουλάχιστον ένα κοινωνικό μέσο. Είναι με λίγα λόγια "δικτυωμένοι".

Του Άρη Δημόπουλου

Και κάπου εδώ έρχεται η παγκόσμια αρχή, η οποία ήδη έχει επιβάλλει περισσότερες "δικλείδες ασφαλείας", αλλά συνάμα υποχρεώνει τους "δικτυωμένους" να...θυσιάσουν μερικές από τις πλέον ευαίσθητες προσωπικές τους πληροφορίες. Το επόμενο βήμα ωστόσο -και το καθοριστικό- το κάνει το δημοφιλέστερο κοινωνικό μέσο, το facebook.

Πιο συγκεκριμένα, ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, το Facebook, σκοπεύει να δοκιμάσει νέα χαρακτηριστικά και να συνεργαστεί με τους οργανισμούς ειδήσεων. Μετά την εισαγωγή της δυνατότητας αναγνώρισης προσώπου από το iPhone στα νεότερα τηλέφωνα, το Facebook επιδιώκει να εισαγάγει και αυτό το φουτουριστικό εργαλείο.

Φυσικά πάντα για το...καλό μας.Ωστόσο, αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν για σύνδεση στο κοινωνικό δίκτυο. Σύμφωνα με το Facebook, θα ενισχύσει την ασφάλεια και θα συμβάλει στην επιβεβαίωση της ταυτότητας του χρήστη. Στόχος είναι να μην υπάρχουν...παρατράγουδα με τυχόν χάκερς που παραβιάζουν τους λογαριασμούς των θυμάτων τους.

Σταδιακά το εργαλείο αυτό θα αντικαταστήσει όλους τους άλλους τρόπους εισόδου στον λογαριασμό του κάθε χρήστη, καθιστώντας υποχρεωτική την...αναγνώριση προσώπου, ακόμη και για ένα απλό check-in.

Θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η μόνη "επαναστατική" ενέργεια του facebook μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αφού ήδη έχει συνάψει συμφωνίες με "έγκριτους" δημοσιογραφικούς οργανισμούς παγκόσμιας εμβέλειας, αναφορικά με την καταπολέμηση των Fake News (ψευδών ειδήσεων), αλλά και των αναρτήσεων.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο οδεύουμε προς την δημιουργία του παγκόσμιου κράτους του ελέγχου και του καταναγκασμού, τα social media θα υπόκεινται αποκλειστικά και μόνο στις υπηρεσίες της εξουσίας.

Μαντέψτε τον τρόπο:

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εθελούσιο φακέλωμα για όλους - Το facebook στην υπηρεσία της νέας εποχής (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications