13 Οκτ 2017

Κι όμως οι εξαδάχτυλοι υπάρχουν! επανερχόμαστε στο: Όταν εκδηλώνονται τα εξωγήινα γονίδια! video

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κι όμως οι εξαδάχτυλοι υπάρχουν! Δείτε φωτογραφίες επανερχόμαστε στο: Όταν εκδηλώνονται τα εξωγήινα γονίδια!

Όπως είπαμε και εδω :Όταν εκδηλώνονται τα εξωγήινα γονίδια.Διαβάζουμε στο crashonline, οτι το θεωρούν και φυσιολογικό(!) έχουμε ξανα πει οτι η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία ακόμα και της πιο τρελής ταινίας "επιστημονικής φαντασίας"!πόσο μάλλον την φαντασία κάποιου μέσου θνητού και ειδικά έτσι οπως τον έχουν μάθει!πολλοι δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα και θα καταλάβουν αυτο? το διαστημόπλοιο Γη έχει μολυνθεί ήδη!γιαυτό αρέσκονται να λένε οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι το έχουμε ξανά πει εδώ πολλές φόρες με υπονοούμενα, και οτι λένε και πιστεύουν οι πολλοί ειναι ακριβώς το αντίθετο σε ολά :

Για τους περισσότερους γονείς, το να γεννιέται το μωρό τους με κάποια δυσμορφία, θα ήταν πολύ άσχημα νέα.Η γενετική αυτή ιδιαιτερότητα, είναι γνωστή ως πολυδακτυλία και εμφανίζεται μία φορά στις 3.000 γεννήσεις(!).

Αυτό όμως δεν ισχύει στην περίπτωση των Ντα Σίλβα από την Βραζιλία, οι οποίοι δηλώνουν υπερήφανοι για τα 14 μέλη της οικογένειας τους, τα οποία γεννήθηκαν με έξι δάχτυλα στα χέρια και στα πόδια! Μάλιστα, φαίνεται πως έχουν μετατρέψει σε πλεονέκτημα αυτή την γενετική ιδιαιτερότητα, ακολουθώντας επαγγέλματα όπως του τερματοφύλακα ή της πιανίστριας.

Ο Φρανσίσκο ντε Ασίς Καρβάλιο ντα Σίλβα, πατέρας της φαμίλιας, ήταν ο πρώτος που παρουσίασε πολυδακτυλία Ο «Six» (έξι), όπως τον αποκαλούσαν, έκανε πέντε παιδιά, τέσσερα εκ των οποίων κληρονόμησαν αυτό το χαρακτηριστικό.

SIX-FAMILY«Ο κόσμος αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα με μεγάλη φυσικότητα, υποθέτω επειδή έτσι έκανε και ο πατέρας μου. Εδώ στο σπίτι το κόμπλεξ το έχει όποιος διαθέτει πέντε δάχτυλα» εξηγεί η Σίλβια.

«Έχω τρία παιδιά και μόνο το μεγαλύτερο (Εντουάρντο) δεν έχει έξι δάχτυλα. Όταν πήγα την κόρη μου (Άννα Καρολίνα) για να αφαιρέσουμε αυτά του ποδιού, γιατί δυσκολεύονταν να φορέσει σανδάλια, ο Ντουντού (σ.σ. ανιψιός) ζήτησε να τα φυλάξω για να τα βάλουμε στα χεράκια του. Ήταν πέντε ετών και ένιωθε κατώτερος με πέντε δάχτυλα»!

Μάλιστα και το νεότερο μέλος της ιδιαίτερης αυτής οικογένειας, ο Βινίσιους, γεννήθηκε με έξι δάχτυλα στα χεράκια του και απ’ότι φαίνεται θα έχει κι αυτός λαμπρό μέλλον… Από την ταινία Prometheus, τι προμηθέας τι φορέας!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κι όμως οι εξαδάχτυλοι υπάρχουν! επανερχόμαστε στο: Όταν εκδηλώνονται τα εξωγήινα γονίδια! video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: