H Ευρώπη του μέλλοντος προσπαθούσε να γυρίσει σπίτι της και έπεφτε από βιαστή σε βιαστή! - Την βίασαν σε τρία διαφορετικά σημεία!
H Ευρώπη του μέλλοντος προσπαθούσε να γυρίσει σπίτι της και έπεφτε από βιαστή σε βιαστή! - Την βίασαν σε τρία διαφορετικά σημεία! (βίντεο)

Τριπλή σ@ξουαλική επίθεση μέχρι να φτάσει σπίτι της, δέχτηκε μια 17χρονη στο ανατολικό Λονδίνο και η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν περισσότερες μαρτυρίες αν και ειναι εμφανές οτι ειναι απο λαθρο .

Aνθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό των δραστών που κακοποίησαν σ@ξουαλικά 17χρονη σε τρεις ξεχωριστές επιθέσεις.

Το νεαρό κορίτσι δέχτηκε επανειλημμένες επιθέσεις μέσα σε μια ώρα από τη στιγμή που χωρίστηκε από τους φίλους τους καθώς είχαν βγει νωρίτερα να διασκεδάσουν στο Tower Hamlets στο ανατολικό Λονδίνο. Στις κάμερες φαίνεται ένας άντρας να την αρπάζει στην οδό Cambridge Heath. Φαίνεται να περνούν ένα σοκάκι στον ίδιο δρόμο. Ο άντρας, που φορούσε σκούρα ρούχα, δεν έχει καταγραφεί ξανά από τις κάμερες. Κοντά στο σημείο βρέθηκαν κομμάτια από το μπλουζάκι της 17χρονης.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας συλλαμβάνουν την ανήλικη να σκοντάφτει στη Mint Street. Την ακολουθούσε ένας άντρας με γένια σε αγωνιστικό ποδήλατο. Την ακολούθησε κατά μήκος της Mint Street, στην Three Colts Lane και προς τον σταθμό Bethnal Green OVerground.

Η επόμενη κάμερα τη συλλαμβάνει ενώ ο άντρας έχει φτάσει στην Corfield Street. Λίγο αργότερα φαίνεται ο άντρας να απομακρύνεται από την περιοχή. Η 17χρονη, που τα ρούχα της είναι μισοσκισμένα, καταγράφεται από την κάμερα λίγο αργότερα και προχωρά προς την Corfield Street. Λίγα λεπτά αργότερα, στις 12:45, οι ερευνητές πιστεύουν ότι δέχτηκε τρίτη επίθεση, πιθανότατα με τη συμμετοχή 2 ή 3 αντρών.

Στην κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας καταγράφεται ένας τρίτος άντρας να περπατά στην Corfield Street και να πλησιάζει άλλες δύο φιγούρες κάτω από κάποια δέντρα. Φαίνεται να σκύβει προς τα κάτω στο κράσπεδο ανάμεσα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ήταν σε αυτό το σημείο που το θύμα κακοποιήθηκε σ@ξουαλικά.

Πολίτης εντόπισε τη 17χρονη στον δρόμο και κάλεσε τις αρχές μετά από λίγη ώρα ενώ η αστυνομία πιστεύει πως μπορεί να ήταν ναρκωμένη και της κάνουν τοξικολογικές εξετάσεις.

«Είναι μια φοβερή πολλαπλή σ@ξουαλική επίθεση σε μια νέα γυναίκα που απλά γυρνούσε σπίτι από μια βραδινή έξοδο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που παρενέβησαν για να τη βοηθήσουν και ενδεχομένως εμπόδισαν να συνεχιστεί το μαρτύριό της ακόμα περισσότερο. Πιστεύουμε ότι δύο από τις τρεις ήταν πολύ σοβαρές σ@ξουαλικές επιθέσεις και είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τους δράστες των τρομακτικών αυτών εγκλημάτων», τόνισε η επιθεωρητής Suzanne Jordan.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications