18 Οκτ 2017

Εδώ Και 2 Μέρες Ψεκάζουν Σε Όλη Την Ελλάδα !! φωτογραφίες-απόδειξη

Εδώ Και 2 Μέρες Ψεκάζουν Σε Όλη Την Ελλάδα !!

Καλό το παραμύθι της Νέας Τάξης ότι αυτό που βλέπουμε στους ουρανούς είναι απλά ίχνη από τα καυσαέρια των αεροπλάνων που… παγώνουν στην ατμόσφαιρα αλλά δεν έχει δράκο το παραμύθι τους, καμιά μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο περί "θεωρίες συνωμοσίας"(fake news) πότε θα γίνει σε κάτι τσιράκια της μασονίας μισθοφόρους πίσω απο κάτι πολυδιαφημισμένες μασονικές ιστοσελίδες που το παίζουν και ειδικοί? .

Μας στέλνουν μηνύματα από όλη την Ελλάδα, ότι ψεκάζουν παντού. Από Μακεδονία, θράκη,Θεσσαλία, Αθήνα.

Πόσες χιλιάδες αεροπλάνα περνάνε δηλαδή από όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα; Δεν μιλάμε για ουρανούς πλέον αλλά, για «ριγέ τραπεζομάντηλα» κάπως έτσι μοιάζουν οι Ελληνικοί ουρανοί αυτή την στιγμή.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΝΑΟΥΣΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΟΖΑΝΗ

ΣΕΡΡΕΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΞΑΝΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ

ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΙΕΡΙΑ

ΕΥΒΟΙΑ

ΧΙΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΙΕΡΙΣΣΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΔΕΣΣΑ

Βίντεο δεν έχουμε απο την Ελλάδα, αλλα έχουμε απο το εξωτερικό πρόσφατο, που δείχνει την στιγμή που σταματάει ο ψεκασμός και αναιρεί τα παραμυθία που λένε για καυσαέρια : Chemtrails On/Off Baltimore Maryland October 2017:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εδώ Και 2 Μέρες Ψεκάζουν Σε Όλη Την Ελλάδα !! φωτογραφίες-απόδειξη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: