Δήλωση «βόμβα» του Β.Λεβέντη: «Θα παραιτηθώ τη Δευτέρα αν… - Δεν θέλω να είμαι μέρος του βρωμερού πολιτικού συστήματος» (βίντεο)
Δήλωση «βόμβα» του Β.Λεβέντη: «Θα παραιτηθώ τη Δευτέρα αν… - Δεν θέλω να είμαι μέρος του βρωμερού πολιτικού συστήματος» (βίντεο)

Σε μία δήλωση «βόμβα» που μπορεί να τινάξει στον αέρα το πολιτικό σκηνικό όπως είναι σήμερα προέβη ο Βασίλης Λεβέντης πριν από λίγη ώρα. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απείλησε πώς θα παραιτηθεί από τα πολιτικά και βουλευτικά του αξιώματα καταγγέλλοντας την τακτική της κυβέρνησης ενάντια στο λόγο του και στις προτάσεις του, εστιάζοντας την διαφωνία του κυρίως στο θέμα του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο κ. Λεβέντης είπε πώς, «Μπήκα στην Βουλή για να προσφέρω, τους κάνω προτάσεις και δεν μ’ ακούνε. Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού πολιτικού συστήματος- Αν ο Παυλόπουλος υπογράψει το νομοσχέδιο του Τσίπρα για την αλλαγή φύλου, την Δευτέρα θα παραιτηθώ».

Υπενθυμίζεται πώς χθες ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ζητώντας του να μην υπογράψει και να μην κυρώσει το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου, κρούοντας μάλιστα τον κώδωνα του κινδύνου πώς η εξέλιξη αυτή μπορεί να οδηγήσει σε «πνευματικό και θρησκευτικό πόλεμο».

Όπως διευκρίνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων την ερχόμενη Δευτέρα σε κεντρική ομιλία του στη Θεσσαλονίκη – « την πόλη που μας ανέδειξε και μας έβαλε στη Βουλή», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά- δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και την παραίτησή του.

Λίγο πριν ωστόσο στην εκπομπή έκανε νέο άνοιγμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής των επόμενων εκλογών και πώς το ποσοστό του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναπέσει στο 3%. «Στις επόμενες εκλογές πρώτος θα είναι ο Μητσοτάκης, ούτε στο 3% δεν θα φτάσει ο Τσίπρας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το «φλερτ» Ποταμιού και ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκαλύφθηκε κατά την τελευταία ψηφοφορία στη Βουλή ο κ. Λεβέντης σχολίασε πως ο ίδιος δεν είχε ποτέ φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ δεν είχα ποτέ φλερτ με κανέναν, ούτε με τον Τσίπρα, άλλοι κάνουν τα φλερτ όπως βλέπετε».

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ρε ζοα δημοσιογραφοι δηλαδη το 95% που ειναι κανονηκοι ανθροποι και σεβονται τον εαυτον τους ειναι ρατσησταις??? αλα απο τετια πουλημενα τομαρια σαν τι να περημενης. ρε ζοα εκπουστεβετε και τα παιδια σας για μια χουφτα ευρο....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications