ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος από εκπομπή μεγάλης θεαματικότητας με τους Αρχαίους Έλληνες και τους μετανάστες
ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος από εκπομπή μεγάλης θεαματικότητας με τους Αρχαίους Έλληνες και τους μετανάστες

Σάλο έχουν προκαλέσει τα όσα είπε ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Καπουτζίδης, κατά την διάρκεια της πρεμιέρας του σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο», μιας εκπομπής με μεγάλη τηλεθέαση άρα και επηρεασμού της κοινής γνώμης, όταν στη σκηνή ανέβηκαν 25 πολίτες με καταγωγή από την Νιγήρια που αποτελούσαν το συγκρότημα HPGC.

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Το 25μελες συγκρότημα ερμήνευσε θρησκευτικά τραγούδια από την Νιγηρία! Μόλις τελείωσαν, ο ηθοποιός πήρε το λόγο για να σχολίασει την παρουσία τους εκθειάζοντας το γεγονός ότι ζουν, μεγαλώνουν και εργάζονται στην Ελλάδα!

«Το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα.

Χαίρομαι που βλέπω σε αυτή τη σκηνή 25 Έλληνες που έχουν καταγωγή από μια όμορφη χώρα της Αφρικής, τη Νιγηρία. Χαίρομαι που αισθάνεστε Έλληνες και είστε Έλληνες που ζουν και ελπίζουν σε αυτή τη χώρα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μετά δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Αρχαία Ελλάδα:

«Είναι πολύ ωραία και σπουδαία αυτά με που έκαναν και έχουν χτίσει οι Αρχαίοι Έλληνες με τις περικεφαλαίες. Δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία που γράφει Μολών Λαβέ από έναν άνθρωπο που έχει έρθει στην Ελλάδα από άλλη χώρα. Αυτό είναι παρελθόν. Το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα», κατέληξε ο ηθοποιός.

Άρα λοιπόν, σύμφωνα με τον κ. Καπουτζίδη, οι Έλληνες της Σπάρτης που έπεσαν για την ελευθερία και την αυτοδιάθεση είναι το ίδιο με τους αλλοδαπούς που φιλοξενούνται στην χώρα μας και φυσικά πάνω απ’ όλα βάζουν την καταγωγή τους και αυτό έδειξαν στην σκηνή!

el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications