3 Οκτ 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος από εκπομπή μεγάλης θεαματικότητας με τους Αρχαίους Έλληνες και τους μετανάστες

ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος από εκπομπή μεγάλης θεαματικότητας με τους Αρχαίους Έλληνες και τους μετανάστες

Σάλο έχουν προκαλέσει τα όσα είπε ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Καπουτζίδης, κατά την διάρκεια της πρεμιέρας του σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο», μιας εκπομπής με μεγάλη τηλεθέαση άρα και επηρεασμού της κοινής γνώμης, όταν στη σκηνή ανέβηκαν 25 πολίτες με καταγωγή από την Νιγήρια που αποτελούσαν το συγκρότημα HPGC.

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Το 25μελες συγκρότημα ερμήνευσε θρησκευτικά τραγούδια από την Νιγηρία! Μόλις τελείωσαν, ο ηθοποιός πήρε το λόγο για να σχολίασει την παρουσία τους εκθειάζοντας το γεγονός ότι ζουν, μεγαλώνουν και εργάζονται στην Ελλάδα!

«Το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα.

Χαίρομαι που βλέπω σε αυτή τη σκηνή 25 Έλληνες που έχουν καταγωγή από μια όμορφη χώρα της Αφρικής, τη Νιγηρία. Χαίρομαι που αισθάνεστε Έλληνες και είστε Έλληνες που ζουν και ελπίζουν σε αυτή τη χώρα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μετά δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Αρχαία Ελλάδα:

«Είναι πολύ ωραία και σπουδαία αυτά με που έκαναν και έχουν χτίσει οι Αρχαίοι Έλληνες με τις περικεφαλαίες. Δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία που γράφει Μολών Λαβέ από έναν άνθρωπο που έχει έρθει στην Ελλάδα από άλλη χώρα. Αυτό είναι παρελθόν. Το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα», κατέληξε ο ηθοποιός.

Άρα λοιπόν, σύμφωνα με τον κ. Καπουτζίδη, οι Έλληνες της Σπάρτης που έπεσαν για την ελευθερία και την αυτοδιάθεση είναι το ίδιο με τους αλλοδαπούς που φιλοξενούνται στην χώρα μας και φυσικά πάνω απ’ όλα βάζουν την καταγωγή τους και αυτό έδειξαν στην σκηνή!

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος από εκπομπή μεγάλης θεαματικότητας με τους Αρχαίους Έλληνες και τους μετανάστες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: