7 Οκτ 2017

Βίντεο-σοκ: Άνδρας κόντεψε να καεί ζωντανός από έκρηξη smartphone της Samsung

Βίντεο-σοκ: Άνδρας κόντεψε να καεί ζωντανός από έκρηξη smartphone της Samsung

Μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με την Apple και τα iPhone 8 Plus που αντιμετωπίζουν προβλήματα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο όπου εκρήγνυται ένα κινητό Samsung.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να μιλάει και ξαφνικά το κινητό που έχει στην τσέπη του πουκαμίσου του να εκρήγνυται! Ο ίδιος προσπαθεί απεγνωσμένα να το βγάλει από την τσέπη του αφού φαίνεται πως έχει πιάσει φωτιά.

Μία πιθανή εξήγηση που δόθηκε είναι πως το κινητό δεν…. άντεξε επειδή ο χρήστης είχε ανοιχτό το WiFi, το GPS και το Bluetooth.

Ωστόσο πολλοί χρήστες του διαδικτύου είναι αρκετά δύσπιστοι καθώς το βίντεο με το smartphone της Samsung έρχεται λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες για νέα iPhone 8 Plus που εκρήγνυται ενώ φορτίζουν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βίντεο-σοκ: Άνδρας κόντεψε να καεί ζωντανός από έκρηξη smartphone της Samsung
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: