9 Οκτ 2017

Γιατί δεν πρέπει να γίνεται αλλαγή φύλου στα 15χρονια – Τι λένε οι ειδικοί

Γιατί δεν πρέπει να γίνεται αλλαγή φύλου στα 15χρονια – Τι λένε οι ειδικοί

Ακόμα και οι πλέον ειδικοί διαφωνούν κάθετα με το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις βαρύτατες και μη αναστρέψιμες συνέπειες, επισημαίνοντας μάλιστα τον κίνδυνο αυτοκτονιών και ψυχιατρικών διαταραχών.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Πρώτο Θέμα η παιδοψυχιατρική εταιρία Ελλάδος με επιστολή της στον υπουργό δικαιοσύνης ,δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετη στην αλλαγή φύλλου στα 15 χρόνια θεωρώντας ότι η διαδικασία θα επιβαρύνει παρά θα βελτιώσει την ψυχική κατάσταση αυτών των παιδιών.

Οι παιδοψυχίατροι ευθέως λένε ότι σε αυτή την ηλικία υπάρχουν τάσεις μετάβασης από το ένα φύλο στο άλλο όπου ενδέχεται να έχει συμβάλει και η ίδια η οικογένεια και για αυτό η συναίνεση των γονέων δεν φαίνεται ικανή να αποτρέψει δυσμενείς εκβάσεις.

Σημειώνουν μάλιστα, ότι χωρίς να έχουν ερωτηθεί οι παιδοψυχολόγοι το νομοσχέδιο τους υποχρεώνει να μετέχουν στο ιατρικό συμβούλιο

crashonline

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γιατί δεν πρέπει να γίνεται αλλαγή φύλου στα 15χρονια – Τι λένε οι ειδικοί
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: