15 Οκτ 2017

Αυτός είναι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Καρανίκας: Σε μαγαζί με Drag show

Αυτός είναι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Καρανίκας: Σε μαγαζί με Drag show

Με τέτοιους συμβούλους που έχουμε, οι Τούρκοι θα έχουν πάρει F-35, S-400,S-500,θα έχουν φτιάξει αεροπλανοφόρα, θα έχουν πάει στο φεγγάρι και μείς ακόμα θα συζητάμε για τα δικαιώματα των Drag queen.Αλλά αφού ο Ελληνικός λαός τα δέχεται όλα αυτά… εμείς τι να πούμε;

Το θέμα δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα protothema.gr όπου μεταξύ άλλων γράφει τα εξής:

Στο γνωστό για τα drag show μαγαζί «Κούκλες» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

Ο πρωθυπουργικός σύμβουλος πόζαρε με πέντε διαφορετικές πρωταγωνίστριες του σόου.

Η παρουσία του σε ένα τέτοιο μαγαζί δεν αποτελεί, πάντως, κάτι παράδοξο για τον Νίκο Καρανίκα, ο οποίος έχει δηλώσει αρνητής στράτευσης, είναι αδιόριστος εκπαιδευτικός και σερβιτόρος, μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού και από τις αρχές του 2015 κατέχει θέση ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Αυτός είναι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Καρανίκας: Σε μαγαζί με Drag show
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: