31 Οκτ 2017

Δείτε τι λέει πρώην επιστήμονας της NASA για τους εξωγήινους!!

 Δείτε τι λέει πρώην επιστήμονας της NASA για τους εξωγήινους!!

Εδώ και πολλά χρόνια οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν εξωγήινους στο σύμπαν...

Η τεχνολογία όμως δεν επιτρέπει τα ταξίδια των ανθρώπων σε άλλους γαλαξίες παρά μόνο των συσκευών και οι περισσότεροι αρκούνται στο να αναζητούν τους εξωγήινους στον δικό μας Γαλαξία, τον Milky Way.

Και ενώ οι ερευνητές και οι συνωμοσιολόγοι ψάχνουν μανιακά τους εξωγήινους, ένας επιστήμονας της NASA έρχεται να υποστηρίξει πως δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους επειδή ζουν κάτω από υπόγειους ωκεανούς σε πλανήτες, είτε του Milky Way, είτε άλλων Γαλαξιών.

O Άλεξ Στερν που πλέον δουλεύει στο Κέντρο Ερευνών του Τέξας υποθέτει ότι οι εξωγήινοι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γη εξαιτίας των ωκεανών και στηρίζει το επιχείρημα του στο γεγονός ότι έχουν ήδη γίνει ανακοινώσεις από τη NASA για τεράστιους υπόγειους ωκεανούς στον δορυφόρου του Κρόνου «Εγκέλαδο», τον δορυφόρο του Δία «Ευρώπη» και τον Πλούτωνα. Οπότε σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι απίθανο οι εξωγήινοι να ζουν σε έναν τεράστιο υπόγειο ωκεανό κάτω ακόμα και από τη Γη!

Σε πρόσφατη δημοσίευση του αναφέρει χαρακτηριστικά για το γεγονός ότι δεν έχουν βρεθεί εξωγήινοι: «Υπάρχουν πολλές πιθανές εξηγήσεις.

Προτείνουμε έναν ακόμα – η μεγάλη πλειοψηφία των εξωγήινων κόσμων και πολιτισμών είναι υδρόβιοι και εντοπίζονται στους ωκεανούς. Το νερό μπορεί να προστατέψει τους ζωντανούς οργανισμούς από φυσικές καταστροφές όπως εκρήξεις αστέρων και την διαστημική ακτινοβολία. Καταλάβατε, καθημερινά προβλήματα (στο διάστημα)».

Ο Στερν πιστεύει ότι τέτοιου είδους πλανήτες είναι εξαιρετικά ψυχροί με αποτέλεσμα οι ζωντανοί οργανισμοί να αναγκάζονται να ζουν κάτω από μια παχιά κρούστα πάγου, γεγονός που κάνει απίθανη την επικοινωνία τους με τη Γη. «Οι υδάτινοι κόσμοι αποκόπτονται φυσικά από την επικοινωνία με την φύση που βρίσκεται στο εξωτερικό του πλανήτη λόγω του πάγου και των βράχων, επομένως είναι δύσκολο να αποκαλυφθούν, όπως αναφέρει το strange.

Αυτοί οι κόσμοι βρίσκονται σχεδόν ολόκληροι μέσα στο νερό, που σημαίνει ότι τα πλάσματα που επιβιώνουν μοιάζουν πιο πολύ με ψάρια απ΄ ότι με ανθρώπους, πιστεύουν οι αστρονόμοι.

Σύμφωνα με μια θεωρία για την προέλευση της ζωής στη Γη, τα υδροθερμικά ανοίγματα των ωκεανών διοχετεύουν θρεπτικά συστατικά στο περιβάλλον τα οποία θα μπορούσαν να εκκολάπτουν άλλες μορφές ζωής».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δείτε τι λέει πρώην επιστήμονας της NASA για τους εξωγήινους!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: