Τέτοιο βίντεο δεν έχετε ξανά δει! όλη η ιστορική και οχι μονο αλήθεια σε ένα βιντεο!
Τέτοιο βίντεο δεν έχετε ξανά δει! όλη η ιστορική και οχι μονο αλήθεια σε ένα βιντεο!

Πηγή: Rolf Steiner * Επίθεση στα λευκά έθνη .

Όταν μάθεις να χρησιμοποιείς τα μυαλό σου ως εργαλείο , θα απόλαυσης την αίσθηση της αληθινής γνώσης με ευκολία παίρνεις πληροφορίες από το ενεργειακό πεδίο,θα καταλάβεις αμέσως εάν κάποιος σου λέει ψέματα, και δεν θα χρειαστεί να διαβάσεις βιβλία καν! εξάλλου τα πιο πολλά ειναι απο τους σκοταδιστές . Ένα απο απο το πιο σημαντικό νόημα της ζωής ειναι η αληθινή γνώση κάτι που απουσιάζει απο πολλούς ακόμα και 5-6 πτυχία .

Είναι να απορεί κάνεις πως γίνεται ενώ έχουν πρόσβαση με πληροφορίες και να μην μπορουν να δουν την αλήθεια?

Επί χιλιάδες χρονιά πίστευαν οτι η Γη ειναι το κέντρο του σύμπαντος, οτι ειναι επίπεδη και δεν γυρίζει !οι ίδιοι σκοταδιστές του τότε, ειναι οι ίδιοι που σας κρατούν στο σκοτάδι και σήμερα! μιλάμε για το αποκορύφωμα της χαζομάρας και η ξεφτίλα του ανθρωπινού είδους! αλλα όλα έχουν εξήγηση! ακόμα και για την ηλιθιότητα που επικρατεί δεν ειναι τυχαία αλλα σχεδιασμένη!... Ο ΜΕΣΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ... θεωρείτε κάποιος μορφωμένος με πτυχία γιατι έκανε κάλο copy paste! πληροφορίες κονσέρβα των Οβριών!
Πολλοί Γεννιούνται ζουν και πεθαίνουν σε ένα Matrix !

Το παρακάτω βίντεο δείχνει την αληθινή ιστορία που δεν σας έμαθαν ! αλλα σας έμαθαν για "νεκρούς του πολυτεχνείου" και αλλες τέτοιες χαζομάρες! για "κακούς ναζι"! και για "ρατσιστικές θεωρίες", οτι σας έμαθαν να πιστεύεται και να έχετε ως δεδομένα δεν σημαίνει οτι ειναι και το σωστά!....
Τα τελευταία προφητικά λογία του Αδόλφος Χίτλερ: "Ήμουν η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης"! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

ΦΙΛΕ;ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.(ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ).ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ.ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΥΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ.ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ(ΟΥΦΟ)ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ.ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ;ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΗΘΙΟΣ.ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ!ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ!ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ;ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΣΑΣ Η ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.ΕΧΕΤΕ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ.ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΗ.Ο ΘΕΟΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ.ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟ.ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΙ,ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ,ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΟΥΛΑ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΜΑΣΟΝΩΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΗΓΚΑΝ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΦΟ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΜΕΣΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.ΟΥΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.ΜΗΝ ΣΕ ΒΡΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ.ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑ.ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.

ATOMείπε...

Κύριε των δυνάμεων(?)Κυριε Ιησου Χριστε μας, ειρηνεψε , και σωσε τον κοσμον σου. Κυριε των Δυναμεων ελεησε ημας και φώτισε των --->δούλων σου !!! των δούλων σου, εδώ δεν είμαστε δούλοι του !
Τα δογματικά άτομα πάσης φύσεως έχουν μια τάση να βλέπουν τα πράγματα μονόπλευρα, η Γη ειναι επίπεδη λοιπόν γιατί έτσι γράφουν τα ιερά κείμενα! οι εξωγήινου ειναι ψέμματα μαζί με τα UFO! τι και αν υπήρχαν προ Χριστιανισμού οπως δηλώνουν κείμενα και βραχογραφίες! τοτε πως ειναι "έργα" των Αμερικάνων?
Ο Χίτλερ ηταν ο "σατανάς" ο ίδιος γιατι έτσι λένε οι Οβριοί! και πως να κάνεις "φορμάτ" σε κολλημένα μυαλά?
"Σατανά" έλεγαν και τον Νέρων,Κλαύδιο,κτλ! τον Αδριανό Ρωμαίος αυτοκράτορας, γιατί σκότωσε χιλιαδες όμβριους που ήθελαν να κατακτήσουν την αυτοκρατορία και την Ευρώπη! και πολλά αλλα που δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε βρείτε μονοί σας αφού εμείς είμαστε "παντογνώστες"! που να τους εξηγήσεις τώρα οτι και η λεγομένη δημοκρατία ειναι εβραϊκή δημιουργία και οχι ελληνική που κουβάλησαν οι Οβριοί στην αρχαία Αθήνα,και απο τοτε είχαν μίσος για την δωρική φυλή και έβαλαν τις πόλεις κράτη να σφάζονται μεταξύ τους!και φυσικά δεν είχαν δημοκρατία προ Οβριών αλλα κάτι σαν το γνωστο "κακό ναζισμό" ! εκτός και νομίζουν κάποιοι οτι ο Λεωνίδας της Σπάρτης εκλεκτικέ δημοκρατικά! με τέτοια ηλιθιότητα που επικρατεί μετά τα εμβόλια ολα να τα περιμένεις απο τους δημοκρατικούς πολίτες της εξωτικής τροπικής Ελλάδας!!!!
(ΥΓ : στην Δε Σπάρτη είχαν και φυλετικη υγειά οπως στην Γερμανία οπως λένε κείμενα)
(ΥΓ 2 Εγώ ούτε εμβόλια έχω κάνει, συν οτι εχω την ομάδα αίματος των αρχαίων, ειναι και αυτο ένα δείγμα οτι ειμαι σχετικά καθαρός φυλετικά )

Ανώνυμοςείπε...

ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΆΡΤΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙΣ ΈΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ;ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΛΆΚΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΣΚΈΠΤΗΚΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ! ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ-ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥ-ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ......ΩΠ!ΛΕΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ;;ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ.ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΝΤΟΥΛΤΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ;ΟΤΙ Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΒΡΩΜΟΥΣΕ.ΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΚΡΙΖΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΗΤΑΝ.ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΟΥΝ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ;Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ!ΤΟ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕΣ ΕΝ ΖΩΗ ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕΣ.ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΑΝΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.ΤΩΡΑ.
ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΚΤΟ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ 7 ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΟΛΑΣΕΙΣ.ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΑΘΕΟΙ,ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΠΟΡΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΙΧΟΙ,ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΚΤΛ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΥΦΟ,ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.ΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΟΛΟΙ.ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ;ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΜΕΣΑ;ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΜΑΣΟΝΙΚΟΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΑΙΟΙ,ΜΑΣΟΝΟΙ,ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ;Η ΟΡΣΙΚ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;Η ΜΠΛΑΒΑΝΣΚΥ;Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ;ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΣΕ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΑΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ .ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.ΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ;ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΖΑΝΗ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΤΙΟΥΜΠ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟ;ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΑ.ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΣΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ;ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΑ ΤΑ ΟΥΦΟ ΘΑ ΡΘΟΥΝ.ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications