4 Σεπ 2017

Σκοπιανός Αρθρογράφος : Τι περιμένουμε για να απομακρύνουμε τα γελοία αγάλματα?απο αυτούς τους αριστερούς του συστήματος

Σκοπιανός Αρθρογράφος απο αυτούς αριστερούς του συστήματος : Τι περιμένουμε για να απομακρύνουμε τα γελοία αγάλματα;

Τα γονιδιακά αδελφάκια τους στο Ελλαδισταν δεν ρωτούν καν! τα σπάνε η τα βάφουν οπού βρουν αγάλματα που παραπέμπουν σε αρχαία Ελλαδα! εντωμεταξύ την "είδηση" την βάζουν αριστεροι αρθρογράφοι στην Ελλάδα "ξεχνώντας" να αναφέρουν οτι αυτα τα λένε αδελφάκια τους εκεί!το ίδιο κάνουν και με την Μέρκελ!ανεξάρτητα χωράς γλωσσάς όλοι οι κομμουνιστες αριστεροι ειναι αδελφια οχι ιδεολογικά αλλα γονιδιακά DNA κτλ, χωρίς καν εξετάσεις μπορείς να δεις τι ράτσας ειναι κάποιος με αυτα που λέει!!το καλύτερο? ειναι απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη!το ακόμα πιο καλύτερο? την εποχή του 1900-30 όλοι οι κομμουνιστές(προγονοί αριστερών) στην Ευρώπη τι ηταν λέτε? μαντέψτε!!η τακτική τους πάντα ίδια: διαίρει και βασίλευε ! (προσοχή στο: για να προκαλέσει την Ελλάδα) Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας τύπου Σύριζα, έγινε ανεξάρτητη!! μετά τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στο Σαράγεβο,ίδια ιστορία οπως με την Λιβύη του Καντάφι, Συριά κτλ, αρκεί να πάρουν εξουσία αριστερα μορφώματα :

Στο φύλλο του σαββατοκύριακου της σκοπιανής φιλοκυβερνητικής εφημερίδα SLOBODEN PECHATΗ, ο αρθρογράφος Μπράνκο Τρίτσκοφσκι λαμβάνει μια γενναία θέση καλώντας την κυβέρνηση της χώρας του να απομακρύνει αμέσως τα «γελοία αγάλματα» που ύψωσε η προηγούμενη «εγκληματική κυβέρνηση» για να προκαλέσει την Ελλάδα! .

Συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος εκτιμά, από την απάντηση που έδωσε ο ΥΠΕΞ των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμιτρόφ, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά, στην ερώτηση σχετικά με το τι πρόκειται να πράξει η νέα κυβέρνηση «με τα γελοία αγάλματα» -όπως του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Φιλίππου, της Ολυμπιάδας– και τις μετονομασίες δρόμων, σταδίων και αεροδρομίων, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί τα Σκόπια δεν αφαιρούν αμέσως τα μνημεία και τις επονομασίες «που η εγκληματική κυβέρνηση του VMRO-DPMNE σκόπιμα δημιούργησε για να προκαλέσει».

Ο αρθρογράφος διερωτάται γιατί δεν υπάρχει ακόμη μία κοινή ή μονομερής διακήρυξη, με την οποία η ΠΓΔΜ θα εκφράζει την κατανόηση ορισμένων πτυχών των ελληνικών θέσεων και σημειώνει ότι οι αλυτρωτιστές, «εναντίον των οποίων δικαιολογημένα ο Κοτζιάς μας καλεί να αγωνιστούμε», δεν είναι μία συγκεκριμένη ομάδα, αλλά έχει λάβει ευρύτερες διαστάσεις μέσα στην κοινωνία της χώρας.

Ακόμη, ο αρθρογράφος διερωτάται κατά πόσο η νέα κυβέρνηση της ΠΓΔΜ μπορεί να αποποιηθεί τη θέση για δημοψήφισμα στο θέμα του ονόματος και να δείξει με τον τρόπο αυτό ότι μπορούν πλέον να ληφθούν λογικές αποφάσεις, διαφοροποιούμενη έτσι από την «παραλογισμό» που είχε επιβάλει στη χώρα ο Γκρούεφσκι.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σκοπιανός Αρθρογράφος : Τι περιμένουμε για να απομακρύνουμε τα γελοία αγάλματα?απο αυτούς τους αριστερούς του συστήματος
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: