23 Σεπ 2017

Οι πιο ακραίες αλλαγές στο σώμα που έχετε δει ποτέ!!

 Οι πιο ακραίες αλλαγές στο σώμα που έχετε δει ποτέ!

Rick: Το "αγόρι" ζόμπι
Ο Rick Genest (γεννημένος στις 7 Αυγούστου του 1985) είναι καναδός "καλλιτέχνης", ηθοποιός και μοντέλο. Έχει μετατραπεί σε ζόμπι, τα τατουάζ που εχει κάνει κοστίζουν πάνω από $ 4.075 δολάρια Καναδά. Αυτό τον έκανε για ένα μικρό διάστημα διάσημο στο διαδίκτυο, όπου αναρωτιούνται αν ειναι οραματιστής ή ψυχικά άρρωστος.

Ντένις Αβνερ: Κάτμαν.
Υποβλήθηκε σε απίστευτη χειρουργική επέμβαση για να μοιάσει με το αγαπημένο της ζώο, την τίγρη. Οι τροποποιήσεις περιλαμβάνουν τατουάζ,διαδερμικά εμφυτεύματα, και υποδερμικά εμφυτεύματα για να αλλάξουν το σχήμα του προσώπου και διαμόρφωση των δοντιών για να μοιάζουν περισσότερο με τίγρη. Το μεγαλείο της ηλιθιότητας....

Τζούλια Γκους: Η εικονογραφημένη κυρία.
Η Julia Gnuse, γνωστή και ως "εικονογραφημένη κυρία", γεννήθηκε με μια ασθένεια που ονομάζεται πορφυρία (Πορφυρία η νόσος των βρικολάκων) η οποία κάνει το δέρμα της να έχει σημάδια. Για να τα καλύψει άρχισε να κανει τατουάζ στις πληγείσες περιοχές. Μετά από 10 χρόνια καλύφθηκε όλη σχεδόν με τατουάζ, και μπήκε στο ρεκόρ Guinness ως γυναίκα με τα πιο πολλά τατουάζ στον κόσμο.

Tom Leppard: Ο άνθρωπος των Λεοπάρδαλη.
Tom Leppard (γεννημένος το 1930), ασκητής, αφού ξόδεψε πολλά χρήματα για να καλύψει το σώμα με τατουάζ σαν λεοπάρδαλη. Ζούσε σε ενα μικρο νησί κοντά στο Skye της Σκωτίας. Μια φορά την εβδομάδα, ο πρώην στρατιώτης ταξίδευε με κανό για να αγοράσει προμήθειες και να πάρει τη σύνταξή του. Ωστόσο, το 2008 μετακόμισε σε ένα μικρό σπίτι στο Skye σε ενα φίλο του, γιατι πια δεν μπορούσε μετακινηθεί με την βάρκα. «Είμαι πολύ γερός για αυτό το είδος ζωής», είχε πει.

Ο Eric Sprague: σαύρα.
Ο Eric Sprague (γεννημένος το 1972), ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που είχε διακεκομμένη γλώσσα. Έχει μεταμορφωθεί σε ερπετό, με εμφυτεύονται τεφλόν κάτω από το δέρμα των φρυδιών του, και έκανε τα δόντια αιχμηρά, και τέντωμα του διαφράγματος των λοβών του αυτιού. Αυτός πρέπει να ηταν ερπετό σε προηγούμενη ζωή!

Lucky Diamond Rich: Καλυμμένος όλος με τατουάζ.
Με τατουάζ πολλαπλών στρωμάτων ο Lucky Diamond Rich από την Αυστραλία, επέλεξε την κάλυψη 100% του σώματος του με μαύρο μελάνι, συμπεριλαμβανομένων των βλεφάρων, του λεπτού δέρματος μεταξύ των ποδιών, κάτω στα αυτιά, ακόμα και των ούλων. Είναι επίσημα το άτομο που έχει το πιο πολύ μελάνι πάνω του, έχοντας πλήρη κάλυψη σώματος με τατουάζ.

Elaine Davidson: η πιο τρυπημένη γυναίκα του κόσμου.
Η Elaine Davidson είναι η πιο τρυπημένη γυναίκα του κόσμου, σύμφωνα με το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness. Όταν εξετάστηκε το Μάιο του 2000, είχε 462 τρυπήματα, με 192 μόνο στο πρόσωπό το 2005, η Guardian ανέφερε ότι τώρα είχε 3.950 τρυπήματα. Έχει περισσότερα τρυπήματα στα γεννητικά της όργανα απ 'ότι σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος - 500 συνολικά. Το συνολικό βάρος των κοσμημάτων της εκτιμάται σε περίπου 3 κιλά. Από τον Μάιο του 2008, τα τρυπήματα της ανέρχονται συνολικά σε 5.920. Από τον Φεβρουάριο του 2009 τα τρυπήματα της ανήλθαν συνολικά σε 6.005.

Paul Lawrence: Το αίνιγμα.
Paul Lawrence: Το αίνιγμα.
Ο Paul Lawrence, γνωστός ως "The Enigma", είναι ο τύπος με μπλε παζλ τατουάζ σε όλο το σώμα του,και κάνει ακροβατικά. Το Enigma είναι επίσης καταξιωμένος μουσικός.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι πιο ακραίες αλλαγές στο σώμα που έχετε δει ποτέ!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications