15 Σεπ 2017

Οι αρχαίες πέτρες στο Μεξικό λένε μια αλήθεια που ελάχιστοι μπορούν να καταλάβουν!

Οι αρχαίες πέτρες στο Μεξικό λένε μια αλήθεια που ελάχιστοι μπορούν να καταλάβουν!

Είναι πέτρες με σκαλιστές φιγούρες,και φανταστικά σχέδια. Αυτές οι πέτρες, με επιστημονική ανάλυση, χρονολογούνται περίπου στα 10.000 χρόνια. Με την πρώτη ματιά ξεχωρίζουν τα σχέδια όπου μπορείτε να δείτε καθαρά διαστημόπλοια, που είναι τα τυπικά UFO των οποίων οι Ινδοί και Χόπι μίλησαν στους θρύλους τους θρύλος μύθος = αληθινή ιστορια.

Παρατηρείται επίσης ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων, με κεκλιμένα μάτια και επιμήκη κρανία που υποτίθεται ότι ζούσαν μαζί με τον άνθρωπο πριν από την Εποχή των Παγετώνων.

Βλέπουμε παραστάσεις ανθρώπων με αλληλεπίδραση με αυτά τα διαστημόπλοια. Επιπλέον , κάποια ερπετά και παράξενα όντα, που επίσης σχετίζονται με τους θρύλους των Χόπι και τσερόκι.

Στο ημερολόγιο των Μάγια, οι γυναίκες έμειναν έγκυος απο αυτα τα διαστημόπλοια , που θυμίζει τις πολλές ιστορίες των αρχαίων μύθων αλλα και πρόσφατα με απαγωγές και ζευγάρωμα με όντα από άλλους πλανήτες.

Τώρα αν ολα αυτα δεν λένε κάτι σε πολλούς,του τύπου και τι με ενδιαφέρει έμενα τι έγινε τοτε, το τότε έχει άμεση σχέση με το σήμερα όμως!! γιαυτό λένε οτι δεν υπάρχει ζωή άλλου και εξωγήινοι! και αλλα τραγελαφικά οπως το θεωρίες συνωμοσίας (μασονική εφεύρεση), τι πάει να πει θεωρίες συνωμοσίας? έχουμε μερικά στοιχειά, που εσύ ως διανοητικά κατώτερος στο μυαλό, τα θεωρείς "θεωρίες συνωμοσίας" και αυτόματα τα απορρίπτεις, και αυτοι που ερευνούν και ξέρουν κάτι παραπάνω ειναι ηλίθιοι? και εσύ ο έξυπνος που απορρίπτεις στοιχειά που δεν μπορείς να κατανοήσεις σαν να μην υπάρχουν? αν αυτο δεν ειναι δογματική ηλιθιότητα τοτε τι ειναι?

Με αυτη την "λογική" ολα ειναι θεωρίες συνωμοσίας ακόμα και το ρεύμα στο σπίτι σου !και το αεροπλάνο που πετάει! και "τυχαία" αυτοι που λένε συνεχεία για "θεωρίες συνωμοσίας" μύθους ως άπλα ιστορίες φαντασίας κτλ,ειναι αριστεροί κομμουνιστές οι ποιο πολλοι απο αυτούς, που ιστορικά δεν υπάρχει ούτε ένας δηλωμένος κομμουνιστης εφευρέτης!και με τι μυαλό να κάνουν εφευρέσεις? αυτοι υιοθετούν οτι τους λέει το σύστημα! τα όλα ειναι "ρατσιστικά" και "θεωρίες συνωμοσίας"! γιατί τα λέμε αυτα και που κολλάνε? βρείτε μονοί σας!ακολουθεί βιντεο στα Ισπανικά με εικόνες ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι αρχαίες πέτρες στο Μεξικό λένε μια αλήθεια που ελάχιστοι μπορούν να καταλάβουν!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: