Οργισμένος με το Facebook ο Ντόναλντ Τραμπ που προωθεί ιστοσελίδες κομμουνιστών και σαμποτάρει ανεξάρτητες– Το κατηγόρησε για Fake News
Οργισμένος με το Facebook ο Ντόναλντ Τραμπ που προωθεί ιστοσελίδες κομμουνιστών και σαμποτάρει ανεξάρτητες– Το κατηγόρησε για Fake News

Τα «βέλη» του κατά του Facebook έστρεψε αυτή τη φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, καταλογίζοντας στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έχει μετατραπεί σε εργαλείο προπαγάνδας τύπου εβραϊκής wikipedias ότι στρέφεται εναντίον του.

Ο κ. Τραμπ έθεσε ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο του Facebook κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, εν μέσω της έρευνας για την πιθανή ανάμιξη της Ρωσίας στις εκλογές.

«Το Facebook ήταν πάντα αντί-Τραμπ. Τα δίκτυα ήταν πάντα αντί-Τραμπ, συνεπώς Fake News», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος σε αναρτησή του στο Twitter, εκτοξεύοντας παρόμοιες κατηγορίες και για τους New York Times, αλλά και την Washington Post και οι 2 εβραϊκές .

Το Facebook ανακοίνωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα πως εκατοντάδες πλαστοί λογαριασμοί, που πιθανόν ενεργοποιήθηκαν από τη Ρωσία, χρησιμοποιήθηκαν για να αγοραστούν διαφημίσεις με στόχο την ενίσχυση των πολιτικών εντάσεων στις ΗΠΑ πριν και μετά τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Το κοινωνικό δίκτυο δεσμεύθηκε να παράσχει πληροφορίες για τις διαφημίσεις αυτές στο αμερικανικό Κογκρέσο, με το Κρεμλίνο πάντως να έχει διαψεύσει οποιαδήποτε ανάμιξη.

Ο κ. Τραμπ στο παρελθόν είχε επαινέσει το Facebook, πιστώνοντάς του ότι τον βοήθησε να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές. Τα μέλη της προεκλογικής του εκστρατείας είχαν αναφέρει ότι δαπάνησαν περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια για αγορά διαφημιστικού χώρου στο κοινωνικό δίκτυο.

Και ιδού πως θα αναγνωρίστε εβραϊκές ιστοσελίδες :

Το θεωρία συνωμοσίας τι σημαίνει ακριβώς? εχουμε μια συνωμοσία και βάζουν ως θεωρία ,οπως το "μύθος" και αλλες τέτοιες λέξεις για να θολώνουν τα νερά και τα μυαλά, άλλη μια εβραϊκή εφεύρεση οπως και η λέξη "ρατσιστής", το γιατί και πως η ουσία δηλαδή, απουσιάζει πάντα σε "εβραίικες λέξεις" και μιλούν πάντα με "θεωρίες"!!, για να κοροϊδεύει ο καθε ηλίθιος πρόβατο τους όσους δεν ακολουθούν το κοπάδι !

Η Wikipedia λεγόμενη και ως "έγκυρη πηγή" ειναι εβραϊκή, οπως και πολλές άλλες δήθεν έγκυρες που δεν πάει το μυαλό σας, αλλα έχουν ίδια γραμμή με εβραϊκές σελίδες τύπου .dailymail.co.uk New York Times κτλ ,το τι προπαγάνδα κάνει η Wikipedia όσο άφορα τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο , τα εμβόλια ,εναλλακτικές θεραπείες και σε πολλά αλλα θέματα δεν λέγεται!

Κάποιος πρέπει να κανει μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο σε κάποιους που ξέρουμε τι ρόλο παίζουν,σε ένα συγκεκριμένο τύπο, ο δημιουργός και διαχειριστής οπως γράφει μιας γνωστής σελίδας , εμφανίζεται ως διαχειριστής 3 ιστοσελίδων που η μια που σχετίζεται με περιοδικό το διαφημίζει ως "έγκυρο" να μιλήσει για αεροψεκασμούς!!! δηλαδή στους δικούς τους,το "περίεργο" ειναι οτι ειναι πρόσφατη και ανέβηκε απότομα στο alexa μέσα σε 2 μήνες δείγμα της προώθησης, την ώρα που πολεμούν ανεξάρτητες ιστοσελίδες με κάθε μεσώ και ταυτόχρονα όλες οι ιστοσελίδες κομμουνιστών έχουν ανοδική πορεία..

Εδώ ειναι γράφημα για τον πόλεμο που μας κάνουν και άφορα μονο απο google γιατι στο facebook μας κάνουν καιρό τώρα..Και αν συνεχίσουν έτσι σε μας θα ακολουθήσει η δικαστικό οδός,στοιχειά υπάρχουν ,οχι οτι υπάρχει δικαιοσύνη, άπλα τσούξει όλα τα κομμουνιστικά μορφώματα, και φυσικά απαίτηση για ιατρικές βιολογικής εξετάσεις που θα υποδείξω εγώ(χωρίς να έχω πτυχία απο τις ιατρικές σχόλες τους), σε ένα συγκεκριμένο τύπο ο οποιος υπάρχουν υποψίες οτι ειναι και Οβριός εκτός απο κομμουνιστική φυλή και μασόνος! για να δούμε μετά ποιος ειναι "ρατσιστής" και ποιος μιλάει για "ναζιστικές θεωρίες" οι μασόνοι στην Αμερική δεν ξέρουν ποιες σελίδες ειναι του συστήματος και ποιες οχι στην Ελλάδα, και κάτι τέτοιοι τους δίνουν πληροφορίες απο εδώ, ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς, και η υπομονή έχει τα όρια της..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications