Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ???
Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ???

Δε φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι συνελήφθη ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, καθώς καταζητείται ακόμη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων προκειμένου να τον συλλάβουν.

Οι αστυνομικοί και ο δικαστικός επιμελητής πήγαν στο σπίτι του δημοσιογράφου, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν τον εντόπισαν.Οι δικαστικοί επιμελητές πήγαν στο σπίτι του δημοσιογράφου θέλοντας να κάνουν εκτελεστή εντολή κατάσχεσης, ύστερα από αγωγή 60.000 ευρώ σε βάρος του από τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο για δημοσίευμα που είχα υπογράψει ο Στέφανος Χίος προ 10ετίας και τον προσέβαλε.

Η υπόθεση εκδικάστηκε πρόσφατα.
Οι δύο δικαστικές επιμελητές πήγαν στο σπίτι του δημοσιογράφου με την εντολή κατάσχεσης αλλά και με ένταλμα προσωρινής κράτησης, ωστόσο δεν εντόπισαν τον δημοσιογράφο, ούτε και μπορούσαν να μπουν στο σπίτι του καθώς δεν ήταν παρών εισαγγελέας.

Παράλληλα η σελίδα του δημοσιογράφου και εκδότη του Μακελειού αποφάσισε να... επικηρύξει τους δικαστικούς επιμελητές που εκτέλεσαν την διαταγή που είχαν στα χέρια τους.

Στο πρώτο του σχόλιο ο Στέφανος Χίος δήλωσε πως «ήταν υπόθεση 3 σφαιρών οι δικαστικοί επιμελητές», αλλά δεν ήθελε να ξοδέψει σφαίρες των 9mm. Συγκεκριμένα, το σάιτ του Χίου γράφει μεταξύ άλλων:

«Τσαμπουκάδες» και αίσχη από δύο δικαστικούς επιμελητές, οι οποίοι «μπούκαραν» με το «έτσι θέλω» και χωρίς δικονομική κάλυψη στο σπίτι του Στέφανου Χίου, απειλώντας θεούς και δαίμονες

-Υπάρχουν... πολιτικές πιέσεις για μια εφημερίδα που δεν χρωστάει ούτε... σεντ;
– Αλήθεια, οι... υποκινητές έχουν ονοματεπώνυμο ή κρύβονται;
Αυτός ο... Άγιος άνθρωπος θέλει να μας κλείσει στον Κορυδαλλό! https://thecaller.gr/ellada/xios-astinomiki-dikast-epimel/

Άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες : «ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΛΥΓΙΖΩ» ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Με το κεφάλι ψηλά αντέδρασε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr, Στέφανος Χίος, κατά τη διάρκεια της σύλληψής έξω από το σπίτι του, το μεσημέρι της Τρίτης. Οι άνδρες που τον πλησίασαν φορούσαν πολιτικά ρούχα. Τον πλησίασαν και όταν τους ρώτησε ποιοι είναι, του είπαν από την Κρατική Ασφάλεια. «Ποιά ασφάλεια;» Ρώτησε ο δημοσιογράφος. Και του απάντησαν «από την προστασία υπηρεσίας του πολιτεύματος». «Είστε δηλαδή ΣΥΡΙΖΟφρουροί», είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε λέγοντας: «Πείτε στα αφεντικά της εξουσίας ότι δεν τους φοβάμαι και δεν λυγίζω».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications