12 Σεπ 2017

Ο γενναίος πεθαίνει μια φορά. Ο δειλός πεθαίνει κάθε μέρα!

Ο γενναίος πεθαίνει μια φορά. Ο δειλός πεθαίνει κάθε μέρα!

Εμείς δεν είμαστε χρυση Αυγή να μας σέρνουν σε δικαστήρια με ηλίθιους νομούς υπέρ τους, και κάτι χρήσιμους ηλίθιους να παριστάνουν τους δικαστές! ούτε Σώρρας ούτε Μουρούτης!ούτε μολυσμένος ουγκ!ούτε εμβολιασμένος που έχει γίνει επίσης ουγκ!

Επίσης έχουν δώσει εντολή στο facebook να κάνει block σε ανεξάρτητες ιστοσελίδες δήθεν για πο@ρνογραφικες φώτο του τύπου φαίνεται λίγο δέρμα!ύπουλες πρακτικές και πόλεμο μεσώ του facebook και αλλες τύπου antiseo το ποτήρι ξεχειλίζει ήδη!την αρχή την έχει κάνει ένα γνωστό μίασμα .

....Τα ανθρωποειδή που παριστάνουν τους ανθρώπους μαζί με τα χρήσιμα ζωώδες ανθρωποειδή "του Γιαχβέ" δεν μπορούν να γίνουν άνθρωποι οτι και να κάνουν, δεν έχουν το θεϊκό! γιατί προέρχονται απο το κακό ,δεν ειναι δημιουργοί αλλα καταστροφείς οπως και δεν έχουν ούτε μια εφεύρεση,μονο να αντιγράφουν, η έννοια της αγάπης, της ηθικής, του δικαίου δεν υπάρχει στην μολυσματική φυλή..

Το παρακάτω βίντεο δείχνει εν μέρη έναν άλλο κόσμο! που δεν μπορούν να διανοηθούν,ειναι σαν να μιλάς για ηλεκτρικό ρεύμα σε Ζουλου ,η για UFO εξωγήινους, ζωή άλλου κτλ σε ανθρωποειδή "του Γιαχβέ" που λένε οτι λέει το σύστημα, βλέπε τύπου κομμουνιστές αριστερούς (κατώτερη αδίσταχτη φυλή),τους έχετε δει πως κάνουν? αμόκ τους πιάνει!! "θεωρίες συνωμοσίας"! για να κοροϊδεύουν αυτοι και ο κάθε βλάκας τους ανθρώπους που ξέρουν κάτι παραπάνω, οι ίδιοι έλεγαν για "θεωρίες συνωμοσίας" οτι η Γη γυρίζει και έσφαζαν κάποτε ολους που τολμούσαν να μιλήσουν για επιστήμη και τεχνολογία.

Το δόγμα τους ειναι : όσοι δεν ειναι μαζί μας ειναι εχθρός μας!όποτε δεν υπάρχει λογική εξ αρχής με αυτά τα "άτομα" που διαστρεβλώνουν τα πάντα με το γνωστό ύφος! και τύπου: φασίστες έρχονται κρεμάλες ουγκ ουγκ ουγκ! αν βρείτε έστω μια διάφορα απο τους δογματικούς μουσουλμάνους να μου την δείξετε! καθώς οι ιδιοι προέρχονται απο εκείνα τα μέρη,ίδιες φυλές που προσκολλούν σε δόγματα που δημιουργούν ανάλογα την περίσταση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο γενναίος πεθαίνει μια φορά. Ο δειλός πεθαίνει κάθε μέρα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: