27 Σεπ 2017

Ο Έντι Ράμα πήγε να δει τον Τζορτζ Σόρος που τοποθέτησε πρωθυπουργό της Αλβανίας ! θεωρίες συνωμοσίας έλεγαν κάποιοι!

Ο Έντι Ράμα πήγε να δει τον Τζορτζ Σόρος που τοποθέτησε πρωθυπουργό της Αλβανίας ! θεωρίες συνωμοσίας έλεγαν κάποιοι!

Κατά τη διάρκεια της εννέα ημερών επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη, για τη Γενική Συνέλευση του μασονικού ΟΗΕ, ο Έντι Ράμα δεν παρέλειψε να συναντήσει τον «μεγάλο ευεργέτη», όπως τον έχει αποκαλέσει, Τζορτζ Σόρος.

Ο 87χρονος Τζορτζ Σόρος, κερδοσκόπος και «φιλάνθρωπος», χρηματοδοτεί δεκάδες ΜΚΟ σε όλο τον πλανήτη που υποστηρίζουν «δικαιώματα» και προωθούν εθνοδιαλυτικές και εθνομηδενιστικές ατζέντες.

Αν και Εβραίος στο θρήσκευμα, ο Τζορτζ Σόρος είναι ένα από τα πιο απεχθή πρόσωπα στο κράτος του Ισραήλ, η δράση του μάλιστα θεωρείται υπονομευτική για το κράτος του Ισραήλ.

Ο Τζορτζ Σόρος θεωρείται «προστάτης» των Σκοπίων αλλά και του Αλβανού Πρωθυπουργού, ο οποίος αν και γνωρίζει ότι ο Λευκός Οίκος έχει τον δισεκατομμυριούχο σε μαύρες λίστες, έσπευσε να τον δει, αδιαφορώντας για την οργή του Ντόναλντ Τραμπ. Τόσο πολύ ο Ράμα «αγαπά» τον Τζορτζ Σόρος.

Ο Έντι Ράμα είχε μυστική συνάντηση με τον Τζορτζ Σόρος και τον γιο του Άλεξ Σόρος, η οποία διέρρευσε όταν ο γιος Σόρος ανάρτησε φωτογραφία των τριών τους στο Instagram.

Ο 31χρονος γιος του Τζορτζ Σόρος έγραψε και την ακόλουθη λεζάντα λατρείας για τον Έντι Ράμα, τον ίδιο άνθρωπο που στη χώρα του κατηγορούν ότι ευθύνεται για τη μετατροπή της Αλβανίας σε μια απέραντη χασισοφυτεία:

«Πάντα είναι ευχάριστο να συναντάς τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Εdi Rama έναν αναγεννησιακό άνδρα ο οποίος έχει γίνει σύμβολο της φιλελεύθερης Δημοκρατίας στην Αλβανία και επίσης είναι ένας παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης. Για να μην αναφέρω ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που φορούσε T-shirt του Michael Jordan σε επίσημες συναντήσεις, αν και είμαι ένας διαχρονικός οπαδός της Knicks, δεν έχω τίποτα προσωπικό παρά μόνο σεβασμό».

α) Δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, είναι φωτογραφία αναρτημένη στο Instagram και β) γνωρίζουμε από ασφαλείς πηγές ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν ξεκινήσει έρευνες στα Βαλκάνια για τις χρηματοδοτήσεις του Τζορτζ Σόρος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Έντι Ράμα πήγε να δει τον Τζορτζ Σόρος που τοποθέτησε πρωθυπουργό της Αλβανίας ! θεωρίες συνωμοσίας έλεγαν κάποιοι!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: