Μουζάλας: 25.000 - 30.000 «πρόσφυγες» θα μείνουν οριστικά στην Ελλάδα
Μουζάλας: 25.000 - 30.000 «πρόσφυγες» θα μείνουν οριστικά στην Ελλάδα

«Πετύχαμε σχεδόν μηδενική άνοδο της εγκληματικότητας»??. Τις συμμορίες με τα Καλάσνικοφ και τις για χρόνια γεμάτες πλατείες από εξαθλιωμένους ανθρώπους τις αφήνουμε στο παρελθόν».

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας είπε ότι ετοιμάζονται τρία νέα προγράμματα ένταξης με το πρώτο να αφορά νέα καταγραφή, ιδιότητες, απόδοση ΑΦΜ και ΑΜΚΑ σε όποιον το δικαιούται, το δεύτερο να αφορά την εγγραφή όλων των παιδιών στα σχολεία και πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών, ενώ το τρίτο αφορά την ένταξη στην εργασία.

Σε 25.000-30.000 εκτιμά ότι θα είναι ο αριθμός των προσφύγων και λαθρομεταναστών -οι οποίοι έχουν κάνει αίτηση ασύλου και δεν υπάγονται σε καθεστώς μετεγκαταστάσεων- που θα μείνουν οριστικά στην Ελλάδα, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Ο κ. Μουζάλας είπε ότι ετοιμάζονται τρία νέα προγράμματα ένταξης με το πρώτο να αφορά νέα καταγραφή, ιδιότητες, απόδοση ΑΦΜ και ΑΜΚΑ σε όποιον το δικαιούται, το δεύτερο να αφορά την εγγραφή όλων των παιδιών στα σχολεία και πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών, ενώ το τρίτο αφορά την ένταξη στην εργασία.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τόνισε ότι η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας «είχε μόνο θετικά αποτελέσματα», σημειώνοντας ταυτόχρονα, ότι η Αθήνα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις καθώς «οποιαδήποτε αστάθεια στην περιοχή δημιουργεί δυσκολίες και κινδύνους και οποιαδήποτε μεταβολή στις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας μας θέτει σε εγρήγορση».

Ο κ. Μουζάλας είπε ότι μέχρι να επιτευχθεί νέα συμφωνία, καθώς εκείνη του Δουβλίνου «έχει πεθάνει», η Ελλάδα προχώρησε στη συμβολική κίνηση, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας, αποδοχής λίγων δεκάδων επιστροφών Δουβλίνου «αποκλειστικά με τις χώρες που μας βοήθησαν, δεχόμενες μέχρι στιγμής 17.000 μετεγκαταστάσεις και 7.000 επανενώσεις (οικογενειών), ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται».

Είπε ότι η απόφαση του Ευρωδικαστηρίου κατά της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας, διευκολύνει την ΕΕ και δικαιώνει την Ελλάδα, καθώς και τον Επίτροπο Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Αβραμόπουλο. «Το Προσφυγικό και το Μεταναστευτικό θα είχαν προχωρήσει πολύ πιο γρήγορα αν δεν είχαμε τις ξενοφοβικές και ρατσιστικές απόψεις αυτών των χωρών» επισήμανε ο κ. Μουζάλας.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αναφέρθηκε, επίσης, στο έργο που έχει επιτελεσθεί σε ό,τι αφορά τη στελέχωση και λειτουργία των μηχανισμών υποδοχής και παροχής ασύλου, ενώ υπογράμμισε ιδιαίτερα ότι «μέσα από τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το ζήτημα, χωρίς βία, οργανωμένα και με τη δέουσα προσοχή, έχουμε πετύχει να έχουμε σχεδόν μηδενική άνοδο της εγκληματικότητας, η οποία μάλιστα περιορίζεται μέσα στα camps.

Τις συμμορίες με τα Καλάσνικοφ και τις για χρόνια γεμάτες πλατείες από εξαθλιωμένους ανθρώπους τις αφήνουμε στο παρελθόν».Πηγή: www.skai.gr Σχόλιο. eglimatikotita
Δεν είπε ο Μουζαλας όμως ότι: ..20-30.000 Πακιστανοί,Μαροκινοί,Αφγανοί,Αφρικανοί και Μπαγκλεντασιανοι ισλαμιστές, θα μείνουν στην Ελλαδα,τους Συρους του εχουν παρει σχεδον όλους οι χωρες της Βόρειας Ευρώπης.

Δέν μας τα λετε καθολου καλα κύριε Μουζαλα που χρησιμοποιειτε εκφρασεις όπως "ξενοφοβικες και ρατσιστικές ιδέες" για να μας ψήσετε να συμφωνησουμε μαζί σας εκ των πρότερων. Και μην πιάνεται στο στομα σας την Σλοβακια και την Ουγγαρια που ξηγιώνται όπως ξηγιώνται γιατι δεν θέλουν να γινει η πατρίδα τους μπουρδέλο βραχυπροθεσμως και μακροπροθεσμως όπως έγινε η Σουηδια και όπως πατε να κάνετε και την Ελλαδα. Ναί ,είχαν τα "μπαλάκια" οι χώρες αυτές να πουν ΟΧΙ στον καθε κ@ριολη του ΟΗΕ και της ΕΕ, κάτι που εσείς δέν μπορείτε να κάνετε.

Όποιος αγαπάει την πατρίδα του κ. Μουζάλα δεν είναι ρατσιστής που για μενα η λέξις αυτη δεν σημαίνει τίποτα διότι ο καθε ένας καραγκιόζης την χρησιμοποιεί κατα το δοκούν(που συνήθως ειναι γλείφτης κατουρημένων ποδιών).

Δέν ήθελαν οι χώρες αυτές(που για μενα μπράβο τους) να γεμίσει η όμορφη χώρα τους με ασιατικά και αφρικάνικα στίφη τα οποια θα τα έτρεφαν ες αεί και τα οποία στίφη θα άρχιζαν να βιάζουν τις γυναικες τους και να μαχαιρώνουν και να ληστεύουν πολίτες και αστυνομικούς όπως έγινε στην Καλαμάτα εδώ πριν μερικές ήμερες με τον Αιγύπτιο και με τόσες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις που συνεχώς ακούμε.

Στην Σουηδία η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τους ξένους(κυρίως με τα παιδιά τους που ειναι δευτερας γεννεας ξένοι).
Η κατάσταση θυμίζει Σικαγο της δεκαετίας του 30 και την μαφια. Καθημερινοί φόνοι ,πυροβολισμοί και εκτελέσεις (ακόμη και αστυνομικών).Οι κάτοικοι φοβούνται να βγουν απο τα σπίτια τους ακόμη και την ήμερα.Η Σουδια καταστράφηκε για παντα.
Δέν διορθώνεται το κακό.Ο ένας στους τρεις κάτοικους πλέον εκεί είναι ξένος πρώτης η ακόμη χειρότερα δεύτερης γεννεάς. Έσβησε η χώρα.Ποια χώρα? Ναι η Σουηδία!!!!!

Δέν τα ξέρατε κ. Μουζαλα??Φροντίστε να τα πληροφορηθειτε.
Θέλετε να γίνει το ίδιο στήν Ελλάδα?Εγώ δεν θα ζώ τότε όπως και εσείς.
Η διάφορα μας ειναι ότι εγώ μάχομαι το επερχόμενο κακό ενώ εσείς το φέρνετε.Το κρίμα στο λαιμό σας(όπως και στο λαιμο τών ομοίων σας).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications