Γαμπρός έπεσε στο ποτάμι μόλις είδε πόσο άσχημη ήταν η νύφη που του έκαναν προξενιό
Γαμπρός έπεσε στο ποτάμι μόλις είδε πόσο άσχημη ήταν η νύφη που του έκαναν προξενιό

Τα προξενιά είναι μια πρακτική που ακολουθείται ακόμη σε πολλά μέρη του κόσμου. Σε πολλές παραδόσεις επιβάλλεται οι γαμπροί και οι νύφες να παντρευτούν κάποιον που θα εγκρίνει η οικογένεια τους. Αν και σε γενικές γραμμές η συγκεκριμένη πρακτική δεν είναι κακή, είναι σίγουρα λάθος να παντρευτείς κάποιον που δεν σου αρέσει καθόλου. Και αυτό συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο 33χρονος Κάνγκ Χου μετά από επιμονή των γονιών του έπρεπε να παντρευτεί την 30χρονη Να Σουνγκ. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ο 33χρονος ξάφνιασε όλους τους καλεσμένους όταν τράπηκε σε φυγή από τον χώρο του μυστηρίου επειδή η νύφη ήταν τόσο άσχημη που “θα έκανε κακό στην εικόνα του”.

Ο γαμπρός σε κατάσταση αμόκ έπεσε στο ποτάμι, μόλις είδε ότι η κοπέλα που θα παντρευόταν μέσω προξενιού ήταν πιο άσχημη από όσο μπορούσε να αντέξει.
Ένας φίλος του γαμπρού είπε, ότι έχει πολύ συγκεκριμένο γούστο στις γυναίκες και τον ανάγκασαν οι γονείς του να προχωρήσει στον γάμο αυτό. «Ήταν μια πραγματικά άβολη στιγμή για όλους. Η νύφη ήταν συντετριμμένη και η οικογένειά της θυμωμένη ενώ η οικογένεια του ίδιου ήταν επίσης οργισμένη και εμείς οι φίλοι του αισθανόμασταν ντροπή», δήλωσε ο Παλ Τσανγκ Γουάνγκ.

Ο γαμπρός αναστατώθηκε από τη στιγμή που έφτασε στον χώρο της τελετής και είδε πόσο άσχημη ήταν η νύφη.

Ο 33χρονος εθεάθη να περπατάει κατά μήκος της όχθης του ποταμού κάμποσες ώρες μετά το συμβάν πριν πέσει, θέλοντας να βάλει τέρμα στην ζωή του. Οι περιστατικοί ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Ο Κιάν Τσούι, ο οποίος τράβηξε την φωτογραφία, ισχυρίστηκε: «Ήταν ντυμένος και επέπλεε με τα ρούχα μπρούμυτα στο νερό. Ήταν αναίσθητος και πίστεψα ότι είχε πεθάνει. Όταν έφτασε η αστυνομία, ένας αστυνομικός βούτηξε στο νερό κι αφού τον έδεσαν με σχοινί τον τράβηξαν στην ακτή. Του έσωσαν την ζωή.» Ήταν μια πολύ άβολη στιγμή για όλους όσους βρίσκονταν εκεί.

Η στιγμή που ο ι διασώστες τον βρήκαν ντυμένο να επιπλέει στο νερό.

Ο Κανγκ μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όταν τον ρώτησαν, γιατί το έκανε, ο γαμπρός απάντησε: «Αισθάνομαι άσχημα για ό,τι έγινε, αλλά μόλις την είδα κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό που περίμενα και θα έκανε κακό στην εικόνα μου. Τον γάμο με υποχρέωσαν να τον κάνω οι γονείς μου και δεν μπορούσα να βρω άλλο διέξοδο εκτός από την αυτοκτονία.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications