25 Σεπ 2017

Νέες ανακαλύψεις εξωγήινοι σε σκαλιστές πέτρες σε μια σπηλιά στο Μεξικό

Νέες ανακαλύψεις εξωγήινοι σε σκαλιστές πέτρες σε μια σπηλιά στο Μεξικό

Μια ομάδα επιστημόνων στο Μεξικό έχει ανακαλύψει μια σπηλιά που περιέχει πέτρες με σκαλιστές ζωγραφιές που απεικονίζουν εξωγήινα όντα σε ένα διαστημόπλοιο.

Οι ειδικοί έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση μέσα στα αινιγματικά κρυμμένα σπήλαια που βρίσκονται ανάμεσα στο Puebla και το Veracruz στο Μεξικό. Αφού έμαθαν ότι υπάρχουν πολλοί μύθοι που αναφέρονται στα εξωγήινα όντα που έχουν επισκεφθεί τη Γη στο παρελθόν όπου οι αρχαίοι άποικοι είχαν στενές επαφές και τους σκαλίσουν στις πέτρες. Πιστεύεται ότι οι πέτρες είναι μέσα σε ένα σύστημα σπηλαίων που αποτελείται από τρία σπήλαια.

Οι ερευνητές μετά την ανάλυση και την έρευνα στους βράχους, είπαν οτι είναι μια σαφής απόδειξη ότι, στο παρελθόν οι αρχαίοι κάτοικοι είχαν έρθει σε επαφή με την αρχαίους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας.

Τα σχέδια που απεικονίζονται σε αυτά τα πετρώματα αντιπροσωπεύουν ένα ανθρωποειδές που προέρχεται από έναν άλλο πλανήτη, πιλοτάροντας ένα διαστημόπλοιο. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι υπάρχουν επίσης μυστηριώδη σύμβολα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα είδος εξωγήινης γραφής, τα οποία δεν έχουν ακόμη καταφέρει να τα αποκρυπτογραφήσουν. Με άλλα λόγια,οι αρχαίοι κάτοικοι της περιοχής ηταν μάρτυρες στενής συνάντησης με τους εξωγήινους.

Το Μεξικό είναι μια χώρα με πολλούς απίστευτους θρύλους, μεταξύ αυτών υπάρχει μια που περιγράφει οτι ένα τεράστιο διαστημόπλοιο έχει μείνει κρυμμένο μεταξύ των σπηλαίων, αλλά οι ερευνητές δεν έχουν βρει αποδείξεις για ενα τέτοιο διαστημόπλοιο, βρήκαν όμως αυτές τις αναπαραστάσεις που λενε ενα πράγμα: σαφώς υπήρχε επαφή με όντα από άλλο πλανήτη πάρα τις προσπάθειες απόκρυψης τους ως "θεωρίες συνωμοσίας".

Αναμφισβήτητα, υπάρχουν ακόμα πολλά αναπάντητα ερωτήματα, για κάποιο λόγο η συμβατική επιστήμη αρχαιολογία παραβλέπει τα συντριπτικά διαθέσιμα φυσικά στοιχεία που έχουν βρεθεί και λένε υποκριτικά οτι δεν υπάρχουν στοιχειά υπαρχής εξωγήινων? που μάλιστα ηταν εδώ η και ειναι ακομα! εδώ υπάρχει δόλος και οπού υπάρχει δόλος κάτι θέλουν να αποκρύψουν και δεν εννοούμε την υπαρχή εξωγήινων κάθε αυτού , αλλα κατι άλλο! εξάλλου μονο ένας ηλίθιος χαμηλής αντίληψης πιστεύει οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι μετα απο τόσα στοιχειά που έχουν έρθει στο φως κατα καιρούς . ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Νέες ανακαλύψεις εξωγήινοι σε σκαλιστές πέτρες σε μια σπηλιά στο Μεξικό
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications