Απίστευτο αλλά στην Ελλάδα ολα γίνονται και με υπερκοστολόγηση στα έργα: Έπεσε χθες βράδυ η  νεα γέφυρα στον Πολύανθο Φώτο!
Απίστευτο αλλά στην Ελλάδα ολα γίνονται και με υπερκοστολόγηση στα έργα: Έπεσε χθες βράδυ η  νεα γέφυρα στον Πολύανθο Φώτο!

Δεν ειναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία που φτιάχνουν κάτι με τριπλό κόστος και πέφτει,τριπλό κόστος για να φάνε όλοι και να πάρουν μίζες οι δήμαρχοι, για να κάνουν ψευτο-διαγωνισμούς ενώ κάνουν απευθείας αναθέσεις σε φιλαράκια τους που άνοιξαν ένα γραφείο και το παίζουν εργολάβοι χωρίς να έχουν καμιά σχέση με το αντικείμενο! κανένας δεν ειναι υπεύθυνος πότε όταν γίνει κατι, αλλα όλοι το παίζουν ειδικοί και υπεύθυνοι πριν γίνει κάτι!!αυτο επικρατεί στα έργα, 5-10 εργολάβοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται αλλα σε π@στιες έχουν πάρει βραβείο,άλλοι 10-20 "ειδικοί" άσχετοι που κάνουν οτι δουλεύουν και το παίζουν "προϊστάμενοι" όλοι διψούν για εξουσία στο ελλαδισταν !

Και 40-50 χαμάληδες εκ των οποίων πολλοι απο αυτούς ειναι είτε λαθρο και πάσης φύσεως αλλοφύλων,(με όλα τα προνομία και κανονικούς μισθούς, ειναι κοινό μυστικό οτι πιο εύκολα βρίσκει δουλειά κάποιος λαθρο)είτε κάτι βλάκες που έχουν μπει εκεί να κάνουν οτι δουλεύουν απο γνωστούς τους, και την δουλειά την βγάζουν μονο 10 άτομα που αξίζουν απο τα 50 πχ! αυτο επικρατούσε τουλάχιστον έως το 2014 εκ πείρας και εκ των έσω αρκετά χρονιά τους φάγαμε στην μούρη όλους αυτούς τους άθλιους και αδίσταχτους.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Πτώση της γέφυρας στο επαρχιακό δίκτυο στον Πολυανθο, η λεγόμενη και γέφυρα Κομψάτου είχαμε χθες το βράδυ ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιο τροχαίο…. Η γέφυρα έπεσε παρά του γεγονότος ότι δεν υπάρχει νερό στον Κομψάτο και ηταν πρόσφατη κατασκευή (κλειστός ο παλιός επαρχιακός Ξάνθης- Ιάσμου).

Η κίνηση των αυτοκινήτων γίνεται από παρακαμπτήριους ενώ ειδικό κλιμάκιο της πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ είναι από την πρώτη στιγμή στο σημείο για να εξετάσει την κατάσταση…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications