Αδιανόητο! – Δεύτερος σεισμός κατόπιν παραγγελίας!
Αδιανόητο! – Δεύτερος σεισμός κατόπιν παραγγελίας!

Είναι εντελώς αδιανόητο αυτό που συμβαίνει και δεν το χωράει ανθρώπου νους! Μοιάζει ότι εκεί έξω κυκλοφορούν σχιζοφρενείς με ένα πριόνι στο χέρι κι όποιον πάρει ο χάρος!

Ο φονικός σεισμός που έγινε πριν από λίγο στο Μεξικό, του οποίου τα θύματα ανεβαίνουν ραγδαία, είναι γεμάτος “σατανικές” συμπτώσεις.

Πρώτα το deja vu που έγραψα –Ίρμα και μετά μια βδομάδα σεισμός, τώρα Μαρία και σεισμός– αλλά η πιο σατανική “σύμπτωση” είναι ότι η δόνηση σημειώθηκε μόλις λίγες ώρες μετά τις ασκήσεις ετοιμότητας που οργάνωσαν οι μεξικανικές αρχές για το ενδεχόμενο σεισμού, με τη συμμετοχή πολλών πολιτών, ανήμερα της επετείου του καταστροφικού σεισμού του 1985, όπου σκοτώθηκαν περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι.

Αλλά αυτή η “σύμπτωση” δεν είναι ΚΑΝ η πρώτη που συμβαίνει στο Μεξικό. Όπως έχω γράψει στο “Σεισμός κατόπιν παραγγελίας”, ακριβώς το ίδιο σκηνικό παίχτηκε το 2012.

Κάποιος πρέπει να σταματήσει τον μανιακό με το πριόνι που κυκλοφορεί αδέσποτος!

Το άρθρο αφορούσε στην καταπληκτική “σύμπτωση” ενός μεγάλου σεισμού που έγινε σε μια πόλη του Μεξικό, της κλίμακας των 7,8 ρίχτερ, στις 12:03 τοπική ώρα, σε βάθος 15 χιλιομέτρων, τη στιγμή ακριβώς που είχε προαναγγελθεί, μέρες πριν, μεγάλη άσκηση ενδεχόμενου σεισμού μεγέθους 7,9 ρίχτερ, στις 12:00 ακριβώς σε γειτονική πόλη.

Τελείωσε! Έχουν ξεφύγει τελείως με τα σιωπηλά όπλα μαζικής καταστροφής κι επειδή κανείς δεν αντιστέκεται και όλοι τους καλύπτουν, αρχίζει και χάνεται πλέον κάθε έλεγχος!

allnewz.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications