6 Σεπ 2017

Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ κρατούμενος στο Α.Τ Ακροπόλεως - Από ελεγκτής , ελεγχόμενος μετά από μήνυση αλλοδαπού!

Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ κρατούμενος στο Α.Τ Ακροπόλεως - Από ελεγκτής , ελεγχόμενος μετά από μήνυση αλλοδαπού!

Σήμερα ένας από αυτούς κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μετά από μήνυση αλλοδαπού καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστυνομικός σε ώρα υπηρεσίας τον προσήγαγε στο τμήμα, καθώς αρνείτο να δώσει τα στοιχεία του για έλεγχο.

Στο τμήμα ο αλλοδαπός διαμαρτυρήθηκε έντονα ζητώντας το κινητό του τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με οικείους του.

Πήρε το κινητό του και κάλεσε την άμεση δράση αλλά και δικηγόρο λέγοντας ότι υπήρξε παραβίαση των δικαιωμάτων του, εξύβριση και απειλές εκ μέρους του αστυνομικού που τον προσήγαγε στο τμήμα, ενώ υπέβαλε και μήνυση εναντίον του με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να κρατηθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μήνυση υπέβαλε και ο αστυνομικός σε βάρος του αλλοδαπού.Ο αστυνομικός μην έχοντας άλλη δυνατότητα αντιμετώπισης αυτής της παράλογης κατάστασης υπέβαλε μήνυση και αυτός εις βάρος του αλλοδαπού κι έτσι κρατούνται και οι δύο στο τμήμα της Ακρόπολης αλλιώς ο αλλοδαπός θα μπορούσε να αφεθεί ελεύθερος.

Η πρώτη δημοσίευση ειναι απο bloko.gr οπως ειναι πιο πάνω, ενώ ακολουθάει το zougla.gr μετά απο 2-3 ώρες προσθέτοντας το παρακάτω κείμενο σαν παίρνει το μέρος του αλλοδαπού (τι "πρωτότυπο"):

Πάντως, όπως προκύπτει από πληροφορίες του zougla.gr, πρόκειται για αστυνομικό ο οποίος ανήκει σε ομάδα που και κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί από δύο διαφορετικούς αλλοδαπούς για ξυλοδαρμό και κλοπή κινητού. Πρόκειται για δύο διαφορετικές υποθέσεις που ελέγχονται από το Εσωτερικών Υποθέσεων.http://www.zougla.gr/greece/article/astinomikos-tis-dias-kratoumenos-sto-at-akropoleos

Και αναρωτιέται κάνεις πότε πρόλαβε και έμαθε το zougla.gr οτι κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί από δύο διαφορετικούς αλλοδαπούς για ξυλοδαρμό και κλοπή κινητού? πάντως ο αλλοδαπός δασκαλεμένος, μαντέψτε απο ποιους! .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ κρατούμενος στο Α.Τ Ακροπόλεως - Από ελεγκτής , ελεγχόμενος μετά από μήνυση αλλοδαπού!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: