3 Σεπ 2017

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣHΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΠΟ ΞΕΝΟ FUND!ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣHΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΠΟ ΞΕΝΟ FUND!ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Χθεσινή ενημέρωση:

Βήμα βήμα γίνεται η αποδόμηση της «πρώτης φοράς Αριστερά» καθώς εκπρόσωποι αμερικανικού fund έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν στο κατάστημα επιχειρηματία στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο κατάστημα από νωρίς το πρωί, προσπαθώντας να εμποδίσουν την «αρπαγή» του καταστήματος από τον ιδιοκτήτη του.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη των ΜΑΤ βρίσκεται έξω από κατάστημα επιχειρηματία στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, στην οδό Αρκαδίου, του οποίου το δάνειο έχει εξαγοράσει αμερικανικό Fund, ενώ μέλη του ΣΑΟΡ και άλλοι πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο κατάστημα από νωρίς το πρωί, υψώνοντας «τοίχος προστασίας» ώστε να εμποδίσουν την «αρπαγή» του καταστήματος.

Εκπρόσωποι του fund έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν στο κατάστημα. Κόσμος παραμένει στο σημείο, όπου επικρατεί ένταση, ενώ νωρίτερα όταν αντιλήφθηκαν τον εκπρόσωπο του fund να βγαίνει από το κατάστημα, μερίδα συγκεντρωμένων του πέταξαν διάφορα αντικείμενα.

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους επίσης έδιωξαν και προκάλεσαν καταστροφές στο όχημα του ανθρώπου που είχε κληθεί να βάλει συναγερμό στο κατάστημα.Ταυτόχρονα, μεγάλες καταστροφές υπέστησαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί. Λίγο πριν τις 7 το πρωί ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι βγαίνουν καπνοί από την πολυκατοικία όπου στεγάζονται τα γραφεία.

Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά.Πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια, αφού διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι δράστες έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. ΥΓ Στην Κρήτη καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ με τα 2 χεριά μετά το ΠΑΣΟΝ επι χρονιά.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣHΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΠΟ ΞΕΝΟ FUND!ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: