5 Σεπ 2017

Ο δικαστικός επιμελητής που έχει εξοργίσει την Κρήτη - «Από άπλυτο, ξεδοντιάρη δεν ανέχομαι κουβέντα» VIDEO

Ο δικαστικός επιμελητής που έχει εξοργίσει την Κρήτη - «Από άπλυτο, ξεδοντιάρη δεν ανέχομαι κουβέντα»

Προκλητικό «διάγγελμα» από δικαστικό επιμελητή μετά την κατάσχεση μαγαζιού στο Ρέθυμνο.

Αίσθηση και πολλές αντιδράσεις προκαλεί η προκλητική φρασεολογία την οποία χρησιμοποιεί ο δικαστικός επιμελητής που προχώρησε σε κατάσχεση καταστήματος στο Ρέθυμνο το Σάββατο εξ ονόματος αμερικανικού fund, «απειλεί» ότι θα επιστρέψει σε περίπτωση ανομίας.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, δημοσίευσε στο διαδίκτυο το «διάγγελμά» του προς τους πολίτες του Ρεθύμνου, πανηγυρίζοντας για την κατάσχεση και κάνοντας λόγο για θρίαμβο της δικαιοσύνης.

Χαρακτήρισε τον επιχειρηματία «δύστροπο κακοπληρωτή», ενώ ευχαρίστησε τον αρχηγό της Αστυνομίας, που όπως είπε έδωσε προσωπικά την εντολή για την αστυνομική επιχείρηση του Σαββάτου.

Μεταξύ άλλων, ο δικαστικός επιμελητής αναφέρει, απευθυνόμενος στους Κρητικούς:
«Αν κάποιος έντιμος Κρητικός πιστεύει ότι ένας δικαστικός λειτουργός έχει θίξει την τιμή και την υπόληψή του, να πάρει το κουμπούρι του ή το κρητικό μαχαίρι του και να έρθει να με αντιμετωπίσει και να ξέρει ότι δε θα προβάλω καμία αντίσταση.
Να έρθει πλυμένος, χτενισμένος, να με αντιμετωπίσει. Είμαι εδώ.
Αλλά από έναν άπλυτο, βρωμιάρη, ξεδοντιάρη από αυτό το πλήθος δεν θα ανεχτώ ούτε κουβέντα. Αντιθέτως, ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα είναι βαρύς».
Τέλος, χαρακτηρίζει «απόστημα» τον Σύλλογο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου.

lifo.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο δικαστικός επιμελητής που έχει εξοργίσει την Κρήτη - «Από άπλυτο, ξεδοντιάρη δεν ανέχομαι κουβέντα» VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: